Właśnie wróciłem ze szkolenia we Wrocławiu i jestem zaskoczony wiedzą, którą obecnie dysponuję. Paweł posiada niewiarygodną umiejętność przekazywania informacji w taki sposób, aby tacy jak ja
potrafili się czegoś nauczyć. Nie polecam szukania w sieci tanich szkoleń, a zarazem na bardzo wysokim poziomie, bo to strata czasu. Wchodząc na serwis Pawła bez żadnej obawy możesz klikać ikonkę zapisz. Obawiałem się tego szkolenia, ponieważ jestem świezy (do tego stopnia, że wyraz świezy jeszcze nie ma kropki:) )w dziedzinie pozycjonowania, praktycznie nie wiedziałem nic. W trakcie szkolenia i po, wiedziałem już, że to była super inwestycja. Polecam zapoznanie się z wycinkami filmów ze szkolenia, które są umieszczone na serwisach Pawła. To nie są najlepsze fragmenty! Tak wygląda całe szkolenie. Każdy kto uczestniczył w szkoleniach Pawła przyzna mi rację.
Dziękuję Pawle za wiedzę
i mam nadzieję, że będzie mi dane jeszcze skorzystać z Twoich szkoleń. Teraz będę, niestety, cierpiał na brak czasu, ponieważ zabieram się ostro do roboty w sprawie postawienia mojego serwisu na nogi.Dla tych którzy chcą się pokazać w internecie polecam śledzenie następnej edycji kursu pozycjonowania.
Pozdrawiam
Krzysztof "Wesy" Wesołowski