Rok założenia: 2008Kontakt
linki, opisy dobrych, wartościowych szkoleń z e-biznesu, motywacji, psychologii osiągnięć i inne
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Największe Wydarzenie w Marcu !

Postprzez Marcin Godlewski
napisane: 7 Mar 2011, o 12:09

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Prawdopodobnie część z czytelników tego forum zna mnie jako Moderatora i właściciela Platformy Programów Partnerskich ProPartner.pl . Chciałem dać znać że to nie jest jedyną rzeczą jaką robię. Oprócz tego sam bardzo aktywnie działam w internecie, dziele się informacjami i zarabiam - właściwie aktualnie z tego tylko żyję.

Od dawna można też zauważyć że wszyscy rejestrują się na facebooku, kiedyś na naszej klasie. Teraz mamy nowy trend, wszyscy przechodzą z NK na Facbooka. Co prawda ja mam konta na obu portalach, ale znam wielu którzy konto na NK skasowali.
Osoby które zajmują się sprzedażą, marketingiem w internecie już dawno zauważyły że przez media społecznościowe można sprzedawać różne produkty. Ja też i kilka rzeczy już sprzedałem za całkiem fajne pieniądze.

Nie piszę też tego bez powodu. Chcę czytelnikom tego forum przekazać trochę mojej wiedzy i pokazać jak to zrobiłem, dlatego organizuję w czwartek 10.03.2011 o godzinie 20:00 specjalną konferencję on-line.
Będzie trwała ok. 1 godzinę, opowiem na niej opowiem co i jak robić żeby zarobić, co zrobiłem ja i wygenerowało mi takie dochody. (właściwie to Nam, bo robię to razem z przyjaciółmi Maciejem Mazurem i Markiem Olejniczakiem)

Więcej napisałem na nowym blogu dotyczących mediów społecznościowych, zapraszam http://blog.socialfan.pllub jeśli chcesz od razu skorzystać z zarpszenia to podaje bezpośrednią stronę. http://webinar.socialfan.pl

Zapraszam serdecznie :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Konferencja online

Postprzez Sebastian Jarosz
napisane: 9 Mar 2011, o 16:20

Witam, Jak można sie dostać na tę konferencję? Możesz podac link? Czy będzie mozliwość otrzymania pliku mp3 - nagrania z tej konferencji?

Awatar użytkownika
Sebastian Jarosz

Zabójczo niski koszt

Postprzez Marcin Godlewski
napisane: 10 Mar 2011, o 10:26

Dostać się można jedynie opłacając webinar - nagranie zapewne również będzie, ale raczej tylko dla naszych klientów którzy wykupili dostęp :) Koszt jest zabójczo niski :)

Awatar użytkownika
Marcin Godlewski

Miejscowość: Kraków

Wróć do Szkolenia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość