W dniach od 9 do 11 maja w Krakowie odbędzie się E-biznes festiwal. Będą to trzy dni bezpłatnych szkoleń i prelekcji z zakresu trzech „e” – e-biznesu, e-commerce i e-marketingu.
Na stronie www.e-festiwal.net znajduje się szczegółowy harmonogram festiwalu. Wśród prelegentów znaleźli się m.in.:
Piotr Wilam (współzałożyciel onet.pl, CEO Innovation Nest),
Rafał Agnieszczak (prezes zarządu Fotka.pl),
Rafał Brzoska (prezes grupy Integer oraz firmy InPost),
Krystian Stypuła (współzałożyciel home.pl),
Marek Przystaś (współzałożyciel grupy BrightBerries),
Paweł Nowak (bloger - appleblog.pl, przedsiębiorca internetowy).
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Kolega lukkrz okazał się spamerem: rejestracja na Forum, od razu jeden post i cisza. Ale nazwałem go pozytywnym spamerem, bo w sumie polecił wartościową imprezę. Byłem na niej - chyba na 3 wykładach. Najlepszy był zdecydowanie Rafał Agnieszczak. Ma doświadczenie i fajnie się nim dzieli.
Ciężko powiedzieć. Raczej licha i uboga ta strona festiwalu. Żadnych informacji o kolejnej edycji.
Dodatkowo, zapowiedzieli, że udostępnią prezentacje z wykładów i warsztatów i... cisza. Trochę brakło profesjonalizmu organizatorom. Być może odpuszczają już ten pomysł, kto wie.
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Fajnie się zapowiada ta impreza, aż szkoda, że mam wtedy matury 
A czy ty już wiesz, jak zarabiać przez internet?
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Faktycznie sporo tych prelengentów chociaż stronka imprezy trochę mizerna. No ale nie o stronkę przecież tutaj chodzi 
Dzięki za info
Dzięki za info
-

bartekmedon - Posty: 738
lukkrz napisał(a):odbędzie się E-biznes festiwal
Kolega lukkrz okazał się spamerem: rejestracja na Forum, od razu jeden post i cisza. Ale nazwałem go pozytywnym spamerem, bo w sumie polecił wartościową imprezę. Byłem na niej - chyba na 3 wykładach. Najlepszy był zdecydowanie Rafał Agnieszczak. Ma doświadczenie i fajnie się nim dzieli.
Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Zajrzyj na mój blog ebiznesy.pl i poczytaj w wolnej chwili o e-marketingu.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
W następny roku 2012 też będzie ? Bo chętnie bym się tam przejechał ?
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
it-spleen napisał(a):W następny roku 2012 też będzie ? Bo chętnie bym się tam przejechał ?
Ciężko powiedzieć. Raczej licha i uboga ta strona festiwalu. Żadnych informacji o kolejnej edycji.
Dodatkowo, zapowiedzieli, że udostępnią prezentacje z wykładów i warsztatów i... cisza. Trochę brakło profesjonalizmu organizatorom. Być może odpuszczają już ten pomysł, kto wie.
Przekonaj się, czy warto być VAT-owcem?. A może chcesz zaplanować swój e-biznes? Zapisz się na darmowy kurs jak napisać biznes plan?
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-