W każdą sobotę o godzinie 11:00 w ramach Akademii Nowoczesnego Marketingu odbywają się cotygodniowe szkolenia. Tematem najbliższego wykładu (29 października) jest "Jak sponsorować w 5 minut?". Wykłady w ANM są prowadzone przez topowych polskich i zagranicznych marketerów, takich jak Jacek Dudzic i Wojciech Wesołowski. Serdecznie zapraszam każdego MLMowca zainteresowanego rozwijaniem swojej struktury!
Link do pokoju konferencyjnego: http: //zarabiarka.com.pl/AkademiaMarketingu/
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Sorry, spacje ja "wrzuciłem", bo to moim zdaniem spam, ale jeśli ktoś chce skorzystać... to zostawiłem link do przepisania
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
ale gdzie to jest? na necie? w jakims miescie? platne? coz to za link wymysliles? nie dosc, ze ze spacja, to jak ja usunac, to i tak nie dziala.
Jak osiągnąć sukces w Internecie? | Wkurza Cię powolny Windows? Przyspiesz komputer za darmo
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Poza spacją ładuje się pokój z tym, że po dziwnym przekierowaniu.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
teraz juz tak, wczesniej nie. taki to tam link partnerski ukryty, standard. Jacek Dudzic uzywa systemu gvo conference do robienia wideokonferencji, ktore kosztuja 10 dolcow miesiecznie (abonament). System polecen jest dosyc rozbudowany (wiele poziomow), wiec sie rozchodza spamersko te linki. Z puntku widzenia Jacka dosyc ciekawy projekt, bo moze sobie sporo ludzi naladowac do swojej konferencji. A z punktu widzenia nawolywacza klientow... cos to kijowo widze, zeby dostac wyplate trzeba u nich karte kredytowa zalozyc, na ktora sie wyplaca kase...
Darmowa analiza strony | Szybki poradnik, jak wyczyścić autostart
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Krzysztof Trynkiewicz napisał(a):ale gdzie to jest? na necie? w jakims miescie? platne? coz to za link wymysliles? nie dosc, ze ze spacja, to jak ja usunac, to i tak nie dziala.
Sorry, spacje ja "wrzuciłem", bo to moim zdaniem spam, ale jeśli ktoś chce skorzystać... to zostawiłem link do przepisania
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-