Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witajcie, nie jestem pewien czy odpowiedni dział, ale jest sprawa i jest problem, kiedyś jak wklejałem linki ze swojej witryny na facebooka wszystko było ładnie, pobierało wszystkie miniatury i wybierałem którą chce dołączyć, dzisiaj praktycznie każdy mój link wygląda tak samo, ten sam opis nadaje mu automatycznie facebook, tzn bierze pod uwagę meta tagi, ale jednocześnie ciągle te same miniatury, konkretnie 5 sztuk, a na danej stronie np znajduje sie mega mnóstwo innych obrazków, a facebook pobiera mi zawsze, zawsze te same. Co jest nie tak ??
- Grzegorz
Czy to nie jest czasem wina małej ilości obrazków dostępnych na stronie? Ja mając sporo obrazków w miejscu, które linkuję zawsze jest możliwość wyboru.
____________________________________________________________________________________________________
pozycjonowanie stron
____________________________________________________________________________________________________
pozycjonowanie stron
-

vanda - Posty: 210
2 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Strefa webmastera / webdesignera
-