Rok założenia: 2008Kontakt
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Problem z facebookiem

Postprzez Grzegorz
napisane: 9 Cze 2011, o 23:11

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie, nie jestem pewien czy odpowiedni dział, ale jest sprawa i jest problem, kiedyś jak wklejałem linki ze swojej witryny na facebooka wszystko było ładnie, pobierało wszystkie miniatury i wybierałem którą chce dołączyć, dzisiaj praktycznie każdy mój link wygląda tak samo, ten sam opis nadaje mu automatycznie facebook, tzn bierze pod uwagę meta tagi, ale jednocześnie ciągle te same miniatury, konkretnie 5 sztuk, a na danej stronie np znajduje sie mega mnóstwo innych obrazków, a facebook pobiera mi zawsze, zawsze te same. Co jest nie tak ??

Grzegorz

adol

Postprzez vanda
napisane: 4 Paź 2011, o 19:58

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Czy to nie jest czasem wina małej ilości obrazków dostępnych na stronie? Ja mając sporo obrazków w miejscu, które linkuję zawsze jest możliwość wyboru.

____________________________________________________________________________________________________
pozycjonowanie stron

Awatar użytkownika
vanda

Wróć do Strefa webmastera / webdesignera