Jakie macie pomysły ?
19 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Panowie a jaki środek transportu może być odpowiedni dla e-biznesmena ? W końcu dla niektórych to też może być element pracy 
Jakie macie pomysły ?
Jakie macie pomysły ?
-

Marcin Godlewski - Posty: 605
- Miejscowość: Kraków
Najprostsza, pierwsza myśl - samochód
Jedziesz kiedy chcesz i gdzie chcesz
Chociaż w dalsze podróże, w głąb Polski czy za granicę, myślę, że dobrze by było się zastanowić nad pociągiem lub samolotem. Wprawdzie wielogodzinna jazda autem wymęcza.
Jedziesz kiedy chcesz i gdzie chcesz
Chociaż w dalsze podróże, w głąb Polski czy za granicę, myślę, że dobrze by było się zastanowić nad pociągiem lub samolotem. Wprawdzie wielogodzinna jazda autem wymęcza.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Czesc,
Samochód, pociąg, a może samolot? Wszystko zależy od tego, gdzie i na jaką długą trasę się wybieramy.
Jechać po mieście - zdecydowanie samochód. Opcjonalnie komunikacja miejska -jeśli auto w naprawie lub też w lecie - rower - w ramach oszczędności, czy też powstrzymaniu globalnego ocieplenia
Jeśli miałbym jechać z Krakowa do Gdańska na konferencję - raczej pociąg. Mniej męczy, możesz korzystać z laptopa.
Jeśli wyjazd za granicę - tanie linie lotnicze.
krzywy-senior
Samochód, pociąg, a może samolot? Wszystko zależy od tego, gdzie i na jaką długą trasę się wybieramy.
Jechać po mieście - zdecydowanie samochód. Opcjonalnie komunikacja miejska -jeśli auto w naprawie lub też w lecie - rower - w ramach oszczędności, czy też powstrzymaniu globalnego ocieplenia
Jeśli miałbym jechać z Krakowa do Gdańska na konferencję - raczej pociąg. Mniej męczy, możesz korzystać z laptopa.
Jeśli wyjazd za granicę - tanie linie lotnicze.
krzywy-senior
-

Piotr 'krzywy-senior' Krzyworączka - Posty: 311
Ja uwielbiam jazdę samochodem. Oczywiście nie chciałbym być taksówkarzem czy TIRmenem. Ani żadnym przedstawicielem handlowym. Jazda dzień w dzień po wiele godzin powoduje, że po pewnym czasie mamy dość samochodu. Nawet, jeśli wcześniej go kochaliśmy. Jak jadę nad Bałtyk 700 - parę kilosów, to mam na 2 dni dość jazdy...
Ja chcę się rozkoszować jazdą!
W tej chwili nie ma się czym specjalnie chwalić: Opel Vectra Kombi 1,8 z 1998 roku
Mój samochód wymarzony? Zaraz go tu wklejam
Ja chcę się rozkoszować jazdą!
W tej chwili nie ma się czym specjalnie chwalić: Opel Vectra Kombi 1,8 z 1998 roku
Mój samochód wymarzony? Zaraz go tu wklejam
- Załączniki
-
- pajero-dla-krzywego.jpg (47.59 KiB) Obejrzany 1019 razy
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Krzywy polecam mercedesa s500 którym miałem przyjemność trochę pojeżdzić i jeżeli chcesz się rozkoszować jazdą to nawet 24 godziny w tym aucie nie męczą hehe . Lecz jeżeli chodzi o Polskie realia wystarczy dużo bardziej ekonomiczna wersja s300 cdi o takim samym komforcie a spalaniu dwukrotnie niższym - koszt około 50 tysięcy pln - zadowolenie bezcenne ! Pozdrawiam .Tomasz Damian
-

Tomasz Damian - Posty: 157
- Miejscowość: Kostrzyn nad Odrą
A mi się marzy Peugeot 308 cc cabrio
http://images.marken.auto-motor-und-spo ... 308-CC.jpg
Co do autka to faktycznie zależy jak chcesz go używać
Jak dla mnie powinno być wygodne i... po prostu musisz się w nim dobrze czuć ... ( idzie myć swojego seicento....
)
http://images.marken.auto-motor-und-spo ... 308-CC.jpg
Co do autka to faktycznie zależy jak chcesz go używać
Pozwól Pomóc Ci Znowu Ujrzeć... http://www.biblioteka-dusz.bloog.pl
-

Arkadiusz Sfora - Posty: 45
- Miejscowość: Wadowice/Kraków
Jeżeli już mowa o ulubionych samochodach to i ja pochwalę się że chciałby mieć coś co się nazywa Dodge Stratus RT 2005, bo obecnie to ja jeżdżę... ale komunikacja miejską 
Swoją drogą samochód w dzisiejszych czasach w mieście to raczej przekichana sprawa szczególnie w godzinach szczytu, korki korki korki. Lepszy rower
Swoją drogą samochód w dzisiejszych czasach w mieście to raczej przekichana sprawa szczególnie w godzinach szczytu, korki korki korki. Lepszy rower
- Mateusz Szczęsny
Golf 5 r32 mmmm. Maszyna
Wszystko na temat barda! Forum, serdecznie zapraszamy bardo wejdź, nie pożałujesz.
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
Baza wiedzy o naruto! Serdecznie zapraszamy! shippuuden Kliknij! Nie pożałujesz!
- D-dos
Witam.
Odpowiedni środek transportu dla e-biznesmena to tylko jaguar xjs8
http://www.youtube.com/watch?v=mBEwGQzV ... re=channel
Pozdrawiam
Odpowiedni środek transportu dla e-biznesmena to tylko jaguar xjs8
http://www.youtube.com/watch?v=mBEwGQzV ... re=channel
Pozdrawiam
-

Robert Palkowski - Posty: 19
- Miejscowość: Masłowice
Najlepszy e-biznesmen w PL, twórca kosmicznie wielkich i rozbudowanych MLMów o. T.R. jeździ majbachem. I taki samochód powinien mieć każdy, kto sprzedaje wirtualne produkty 
Pozdrawiam
R.
Pozdrawiam
R.
Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
-

lapti - Posty: 576
19 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Stanowisko pracy e-biznesmena
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość