Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
27 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
E-biznesmenowi wystarczy Neostrada
W końcu robi wszystko przez Internet
Spotkanie na żywo?
Skype Video
Podpisanie dokumentów?
Podpis kwalifikowany
Alternatywa?
Raz w roku spotkanie na konferencji tego forum
oraz
Poczta Polska dla dokumentów
Zalety?
3 x zero
0 kosztów podróży
0 straconego czasu
0 stresu
oraz
więcej czasu na tworzenie własnego e-biznesu
W końcu robi wszystko przez Internet
Spotkanie na żywo?
Skype Video
Podpisanie dokumentów?
Podpis kwalifikowany
Alternatywa?
Raz w roku spotkanie na konferencji tego forum
oraz
Poczta Polska dla dokumentów
Zalety?
3 x zero
0 kosztów podróży
0 straconego czasu
0 stresu
oraz
więcej czasu na tworzenie własnego e-biznesu

-

ravpl - Posty: 12
- Miejscowość: Warszawa
Witam,
odświeżam troszkę temaciek, ja od kilku late jeżdzę Avensis, naprawdę niesamowity samochdozik, kiedyś jeździłem AVE I, potem przerzuciłem się na AVE II po FL niesamowity komfort z jazdy oraz wygląda ładnie jak na "rodzinno-biznesowy" samochód
Pozdr.
odświeżam troszkę temaciek, ja od kilku late jeżdzę Avensis, naprawdę niesamowity samochdozik, kiedyś jeździłem AVE I, potem przerzuciłem się na AVE II po FL niesamowity komfort z jazdy oraz wygląda ładnie jak na "rodzinno-biznesowy" samochód
Pozdr.
-

kijan - Posty: 11
- Miejscowość: Białystok
A całym wstrętem od opóźnień to lubię gdzieś dalej pojechać pociągiem 
Jednak tam gdzie nie ma torów mam swoją Toyotę RAV-4
może najnowszy model to nie jest,
ale w jeździe czuć japońską myśl techniczną.
Jednak tam gdzie nie ma torów mam swoją Toyotę RAV-4
ale w jeździe czuć japońską myśl techniczną.
Krigo.pl
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
Z pociągami różnie bywa,ale w ostateczności lepsze to niż czekać na autobus kiedy na dworze jest gorąco... Ja zazwyczaj poruszam się rowerem,bo nie mam potrzeby jazdy samochodem,tym bardziej przy takich kosztach benzyny.
- Madar7
No cóż, koszty paliwa skutecznie odstraszają. Używanie roweru jak najbardziej wskazane - zarówno dla zdrowia, jak i kieszeni 
- Mako-Design
Jak na razie poruszam się Renault Twingo z 2000r. W przyszłości marzy mi się mustang GT500. Oto jego zdjęcie:
http://www33.patrz.pl/u/f/21/62/49/216249.jpg
http://www33.patrz.pl/u/f/21/62/49/216249.jpg
-

emilw89 - Posty: 13
Cóż, pociąg ma tę zaletę (przynajmniej ten z miejscówkami), że można w nim popracować. Więc na dłuższe trasy (np. jak jadę do Gdańska) to pociąg lub komfortowy autobus jest chyba jedynym sensownym wyborem. Na krótsze lub takie, gdzie nie ma komfortowego dojazdu pociągiem - zdecydowanie auto. Auto ma faktycznie zaletę, że się jest mobilnym na miejscu. Choć pamiętam, że jak pojechałem do Pragi w Czechach z żoną autem to pluliśmy sobie w brodę, przy ichnim skomplikowanym systemie stref, nie mówiąc już o tym, że 90% ulic w centrum jest jednokierunkowa, co trochę komplikowało poruszanie się.
Inna sprawa, że np. w Krakowie, gdzie obecnie mieszkam, czasem szybciej dojedzie się tramwajem albo wręcz pieszo niż samochodem, ot uroki miasta
pozdrowienia
Maciek
Inna sprawa, że np. w Krakowie, gdzie obecnie mieszkam, czasem szybciej dojedzie się tramwajem albo wręcz pieszo niż samochodem, ot uroki miasta
pozdrowienia
Maciek
- Lorca
- Marro
- Miejscowość: Wałbrzych
27 posty(ów)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Wróć do Stanowisko pracy e-biznesmena
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość