Nie no, bez przesady. Krzesło wygodne, z wysokim oparciem już za 150 zł. kupi...
W sklepie tak. Ja na allegro wylicytowałem
Vespanni
O ile szukasz jeszcze tego fotelu.
Jeżeli chodzi o wygodne i takie do kilku godzin siedzenia to trzeba jednak wydać więcej 
Dbasz o wizerunek Twojej firmy? - Drukarnia DICON - profesjonalna Poligrafia
- miroslaw0000
- Miejscowość: Zabrze
miroslaw0000 napisał(a):Jeżeli chodzi o wygodne i takie do kilku godzin siedzenia to trzeba jednak wydać więcej
W sklepie tak. Ja na allegro wylicytowałem
Tanie, piękne mieszkania Gorzów.
-

vanda - Posty: 210
Podaj link lub przynajmniej nazwę zakupionego modelu:) Bo sam szukam:)
Meble kuchenne i szafy wnękowe od Ekki Design to połączenie najwyższej jakości z wysokim poziomem funkcjonalnym. Ekki Design od wielu lat działa na rynku wykończenia wnętrz. Po meble kuchenne i szafy tylko do Ekki. Zapraszamy!
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
it-spleen napisał(a):Podaj link lub przynajmniej nazwę zakupionego modelu:) Bo sam szukam:)
Vespanni
Tanie, piękne mieszkania Gorzów.
-

Podziękował, podoba mi się:) Trochę drogi:) ale skoro warto:)
-

Drogi jest model z masażem 
Ale taki zwykły bez bajerów, do 200 zł. można na allegro wylicytować.
Ja za 180 zł wylicytowałem.
Ale taki zwykły bez bajerów, do 200 zł. można na allegro wylicytować.
Ja za 180 zł wylicytowałem.
-

Kolejna przydatna informacja. Bo tak z przyzwyczajenia wpisałem w Google.pl, a tam ceny ponad 300zł:)... Ale jak mówisz, przeszukam teraz rynek allegrowiczów:). Dzięki:)
Meble kuchenne i szafy wnękowe od Ekki Design to połączenie najwyższej jakości z wysokim poziomem funkcjonalnym. Ekki Design od wielu lat działa na rynku wykończenia wnętrz. Po meble kuchenne i szafy tylko do Ekki. Zapraszamy!
-

Tutaj macie licytacje tych modeli, które ja posiadam: http://allegro.pl/listing.php/search?st ... ion=1&sg=0
Wiadomo jednak, że ceny osiągną pułap 200 zł ale zawsze to taniej
Wiadomo jednak, że ceny osiągną pułap 200 zł ale zawsze to taniej
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

Wróć do Stanowisko pracy e-biznesmena
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość