Witam
Jakie lampki na biurko polecacie? Które są wg. Was najlepsze?
Tak do 100 zł. najlepiej.
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Mam ten sam problem i niestety nie wiem co wybrać i najważniejsze gdzie umieścić na biurku żeby wszystko oświetlało dobrze i nie psuło wzroku 
Pisanie CV wcale nie jest trudne!
- pomocnik12
Ja z ustawieniem nie mam problemu, bo lekko po lewej stronie sobie stoi, lecz nie wiem co kupić...
Wszyscy studenci wiedzą, że pwsz tarnów jest największą uczelnią w regionie tarnowskim. W lipcu odbędzie się, jak co roku rekrutacja pwsz tarnów która zależy od wyników matury. Najpopularniejszym kierunkiem, który zapewnia przyszłość jest informatyka pwsz tarnów po której pracy nie brakuje.
-

vanda - Posty: 210
A ja wiem, że to niezdrowe i w ogóle - a ja na prawdę lubię i wolę (łatwiej mi się skupić) jak jest ciemno/ciemniej. Często podczas dnia nawet rolet nie odsłaniam:), a na biuro (gdy faktycznie już mega ciemno jest) stoi mała lampeczka, zasilana lampką z ... lodówki:) I spełnia swoje zadanie idealnie:)
Meble kuchenne od firmy Simme to niespotykane dotąd połączenie nowoczesnego designu z wysokim poziomem funkcjonalnym. Nasze nowoczesne meble kuchenne to powód do dumy dla ich właścicieli. Nie zwlekaj - nowoczesne i w pełni funkcjonalne meble kuchenne tylko z Simme Design.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Od jakiegoś czasu też w ciemnościach pracuję. Lampka z żarówką 8 watt - energooszczędna świecąca jak 40 Watt choć wydaje mi się, że jednak słabiej świeci. Plus do tego diody led na klawiaturę.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Przedstawiam wam moją przyjaciółkę
KLIK
Ruchome ramie obowiązkowe do pracy + to co pisał Paweł L.. malutka żaróweczka 8 watt i można podbijać świat
Ruchome ramie obowiązkowe do pracy + to co pisał Paweł L.. malutka żaróweczka 8 watt i można podbijać świat
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Krystianie:) Twoja lampka to jak dla profesjonalnego architekta:)
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Wyszła na zdjęciu duża alle:
- zobacz obok widać fragment 21 calowego monitora. i jest ustawiona na jego wysokości... wiec nie jest duża
- zajmuje mikro procent całego biurka
- ruchome ramie sprawia, że nie ważne w której części ciurka pracuje. Lekka modyfikacja ułożenia ramienia i mam słoneczko jakie mi potrzeba do pracy
- zobacz obok widać fragment 21 calowego monitora. i jest ustawiona na jego wysokości... wiec nie jest duża
- zajmuje mikro procent całego biurka
- ruchome ramie sprawia, że nie ważne w której części ciurka pracuje. Lekka modyfikacja ułożenia ramienia i mam słoneczko jakie mi potrzeba do pracy
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
To oczywiscie tylko moja opinia
ale LEDy jak dla mnie nie dają światła tylko jaśniejszy cień. Oczywiście są bardzo energooszczędne itd. ale komfort pracy zerowy. Poza tym, nie świecą na żółto, pomimo tego że na opakowaniu tak napisano. Nie mam tu na myśli oczywiście światła żółtego jak cytryna, a jedynie kolor zbliżony to światła dziennego, które białe nie jest. Chyba.
Chodzi mi o to, że barwa powinna być cieplejsza. A teraz używam zwykłej żarówki "pięćdziesiątki" w dodatku nie na lampce, a zwisającej po lewej stronie. Ładnie świeci, nie bzyczy jak jarzeniówka, a jak zimno to można się ogrzać.
Chodzi mi o to, że barwa powinna być cieplejsza. A teraz używam zwykłej żarówki "pięćdziesiątki" w dodatku nie na lampce, a zwisającej po lewej stronie. Ładnie świeci, nie bzyczy jak jarzeniówka, a jak zimno to można się ogrzać.
-

kosiarski - Posty: 50
17 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Wróć do Stanowisko pracy e-biznesmena
-