co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
miejsce naszej pracy nad e-biznesami, czyli pracownia, biurko, fotel...

Aby wszystko było pod ręką!

Postprzez jefferson_pl 28 Gru 2009, o 14:41

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Nie będę się rozpisywał o rozmieszczeniu w biurze np. dokumentów, ksera itp., tak abyśmy mieli wszystko pod ręką...

Chodzi mi tu o co innego, a mianowicie prowadzę sprzedaż wysyłkową na portalu aukcyjnym allegro i w budowie mam sklep internetowy. Nie raz muszę "osobiście" porozmawiać ze swoim księgowym, pobrać "jakiś" dokument z własnego banku, czy wysłać paczkę za pomocą Poczty Polskiej.

W wyborze miejsca na biuro firmowe polecam taka lokalizację, gdzie bez problemu dostaniemy się na piechotę (gdyby samochód nawalił) w 5 min! Jest to naprawdę optymalne rozwiązanie. Strasznie ułatwia mi dzień pracy :)

P.S. Ja do wszystkiego mam tak blisko, że nie zajmuje mi to nawet 3 min !!! (nie, abym się chwalił) :lol:

I co, nie fajny ten pomysł z lokalizacją biura? :idea:

Księgarnia internetowa Jefferson.pl - książki o tematyce business.
„Wiedza bez czynu jest jak śnieg w gorącym piecu.” H. Jackson Brown
jefferson_pl

Świetna rada!
Już nawet nie chodzi o awarię samochodu, a bardziej o czas.

Jednak większość z nas prowadzi biznes w domu. A domu tak łatwo się nie zmienia ;-)

Tak czy inaczej - ebiznes pod tym względem jest super:
- księgowy online
- bank online (lub wpłatomat w markecie)
- poczta (przy odpowiednim przerobie i umowie) sama przyjedzie

Choć ja akurat mam mało wysyłek i nie każdego dnia, więc jeżdżę na pocztę. I często sam przyklejam znaczki, bo pani w okienku się nie wyrabia. Tną koszty, hehe. Może dożyjemy dnia, gdy zetną tę firmę.

Do 10 kwietnia coraz bliżej. Poznaj osobiście Forumowiczów!
Awatar użytkownika
Paweł 'krzywy' Krzyworączka
Administrator

Miejscowość: Kraków

Wróć do Stanowisko pracy e-biznesmena

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości