Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
- zossztof
Przynajmniej u mnie w najbliższym jest pojemnik
A jeśli nie to firmy zajmujące się regeneracją pewnie też się nie obrażą.
A jeśli nie to firmy zajmujące się regeneracją pewnie też się nie obrażą.
-

swirus71 - Posty: 293
Uaktywnię ten temat;) Orientujecie się jaka firma się tym sprawnie zajmuje? Zależy mi na czasie, zużyty sprzęt niedługo nie pozwoli mi wejść do biura;)
- AldonsSKor
Pracowałem kiedyś w paru przedsiębiorstwach zajmujących się utylizacją odpadów komunalnych (śmieciarki, wysypiska i temu podobne śmieciowe sprawy) i one odbierały taki sprzęt, nawet wystawiały karty utylizacji odpadów... Najprościej będzie jak zadzwonisz do firmy, która zajmuje się wywozem/oczyszczaniem Twojego miasta/wsi/gminy/dzielnicy/ulicy.
Przeważnie takie firmy mają ustalony harmonogram i miejsca odbioru sprzętu, ale jeśli dostarczysz im to we własnym zakresie, a mają do tego warunki, to odbiorą to od Ciebie od ręki... kwestia dogadania...
Możesz też zobaczyć w jakichś prywatnych firmach, też jest ich sporo. Może mają inne, lepsze warunki
Więc na szybko - telefon w łapkę i dzwonimy. Jeśli nie wiesz gdzie, to uderz najpierw do urzędu miasta/gminy/rady dzielnicy, czy tam gdzie masz bliżej 
Pozdrawiam
R.
Przeważnie takie firmy mają ustalony harmonogram i miejsca odbioru sprzętu, ale jeśli dostarczysz im to we własnym zakresie, a mają do tego warunki, to odbiorą to od Ciebie od ręki... kwestia dogadania...
Możesz też zobaczyć w jakichś prywatnych firmach, też jest ich sporo. Może mają inne, lepsze warunki
Pozdrawiam
R.
Simple guy from IT department
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
ʇuǝɯʇɹɐdǝp ʇı ɯoɹɟ ʎnƃ ǝldɯıs
-

lapti - Posty: 611
Też kiedyś szukałem takiej firmy;) i znalazłem informacje na ten temat na http://www.e-atramenty.pl/ Najpierw pomyślałem o firmie, która w mojej okolicy zajmuje się wywózką śmieci, ale jak tam dzwoniłem, to albo nie było kogoś, kto by wiedział o co chodzi i mógł mi udzielić informacji, albo przerzucali mnie z jednej linii na drugą...
- maurycy
Poszukaj w twoim mieście firmy zajmującej się odbiorem i utylizacją ZSEiE. Najprawdopodobniej sami przyjadą po sprzęt i jeszcze dostaniesz kartę przekazania odpadu.
Pisanie CV wcale nie jest trudne!
- pomocnik12
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość