Copywriting napisał(a):E52.
Właśnie niedawno sobie sprawiłem E52, stylowy - biznesowy wygląd, sporo funkcji, ale przede wszystkim trwałość baterii (przy wyłączaniu na noc) myślę, że jest realne 2 tygodnie bez ładowania

Copywriting napisał(a):E52.

Paweł Landzberg napisał(a):A ja ostatnio miałem wymianę telefonu... no może nie ostatnio, bo ze 2 miesiące temu, ale teraz dopiero odpaliłem go - HTC HD2. Ma wszystko i jeszcze kilkaset rzeczy więcej, którym pewnie nigdy nie wykorzystamWielkością porównywalny do mojego laptopa, dlatego musiałem kupić sobie nowe spodnie, żeby się mieścił w kieszeni
bartekpronin napisał(a):Paweł Landzberg napisał(a):A ja ostatnio miałem wymianę telefonu... no może nie ostatnio, bo ze 2 miesiące temu, ale teraz dopiero odpaliłem go - HTC HD2. Ma wszystko i jeszcze kilkaset rzeczy więcej, którym pewnie nigdy nie wykorzystamWielkością porównywalny do mojego laptopa, dlatego musiałem kupić sobie nowe spodnie, żeby się mieścił w kieszeni
ale HD 2 jest świetny mimo wszystko, może nie ma magii iPhone'a, ale można życie stracić na aplikacjach:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość