Anno, z racji tego, że dopiero zaczynasz ebiznes, to proponowałbym zacząć z minimalnymi kosztami, tj. bez informatyka (w Internecie masz tyle darmowych i prostych w obsłudze narzędzi, że można zacząć bez informatyka) i wykupić jedynie domenę za złotówkę w home.pl, bo mają oni kilka fajnych opcji, które mogą się przydać.
To od czego ja bym zaczął, to zastanowienie się na czym będzie zarabiać ta strona i ile będzie w stanie zarobić. Umieszczanie reklam bannerowych jest dosyć mało opłacalne. Raczej bym znalazł grupę produktów, które mogliby kupić odwiedzający Twoją stronę.
Możesz zacząć od
programu partnerskiego Złotych Myśli i oferować ebooki i książki o tym jak wychować dziecko, szkolny start dziecka itp. Złote Myśli mają kilka publikacji tego typu. Dlaczego akurat ebooki? Duża prowizja od sprzedaży (40%). Z jednego ebooka za 20zł, dla Ciebie idzie 8zł. Potem możesz wprowadzić kolejne produkty.
Odezwij się dzisiaj do mnie na gg: 3301038, a być może już jutro będziesz miała własną stronę www z Twoją domeną i nauczę Cię jak dodawać do niej treści, i podpowiem jak zarabiać.
Moja oferta jest dostępna tylko dzisiaj.

Oczywiście jak Twoje wymagania wzrosną, to możesz sobie wynająć informatyka, ale już będziesz miała treści i domenę, którą tylko przekierujesz później na nowy adres. Ważny żebyś się już trochę obyła z ebiznesem i przypadkiem nie wtopiła pieniędzy, bo jeszcze jesteś świeża w tym temacie.
Pozdrawiam i czekam. Siedzę przede wszystkim na niewidocznym, a jeżeli by mnie akurat nie było, to odezwę się, gdy wrócę. Dzisiaj akurat nie mam tak dużo pracy, jak co dzień, więc akurat dzisiaj mogę Ci pomóc.