Mam pytanie nie pasujące do żadnego z działów.
Czy możliwe jest uzyskanie polskiego numeru telefonu, jeśli mieszkam za granicą?
Klienci nie chcą dzwonić na numery międzynarodowe, dlatego najlepszym rozwiązaniem będzie przekierowanie.
Czyli ludzie dzwonią na polski numer, który przekierowany jest za granicę.
W jaki sposób to można zrobić i ile to kosztuje?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Myślę, że VOIP będzie dobrym rozwiązaniem.
Masz stacjonarny numer, możesz wybrać nawet numer kierunkowy np. warszawski 22, bez względu na to gdzie mieszkasz.
Miejsce, w którym się znajdujesz nie ma znaczenia, wszystko działa przez Internet. Nie musisz przekierowań ustawiać itp.
Dość tanie to jest - nie pamiętam dokładnie ile płaciłem, ale nie były to duże pieniądze - musisz jednak kupić jedno urządzenie (tzw. bramkę) i specjalny telefon - w sumie ok. 300 zł chyba.
Masz stacjonarny numer, możesz wybrać nawet numer kierunkowy np. warszawski 22, bez względu na to gdzie mieszkasz.
Miejsce, w którym się znajdujesz nie ma znaczenia, wszystko działa przez Internet. Nie musisz przekierowań ustawiać itp.
Dość tanie to jest - nie pamiętam dokładnie ile płaciłem, ale nie były to duże pieniądze - musisz jednak kupić jedno urządzenie (tzw. bramkę) i specjalny telefon - w sumie ok. 300 zł chyba.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość