Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
14 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja swojego laptopa użytwam jako PC, podłaczoną ma klawiaturkę, myszkę, drukarkę, monitor LCD 19'' i jest pełna wygoda. Jednak z racji że pracuje na internecie, to znaczy przy hostingu plików a czasami nie ma internetu to odpinam lapka i idę do jakiejś restauracji gdzie jest WIFI i to jest duży PLUS!
- Dziki_eS
Notebooki stworzono tylko do jednego - mobilności.
Przy czym istotnymi czynnikami które przypadkowo się narodził jest np energooszczędność. Sam również wykorzystuje laptopa, używając jak poprzednik monitora LCD sporo większej wielkości niż matryca laptopa.
-

Krzysztof P. - Posty: 83
Ja głównie pracuję w domu więc wybrałem peceta. Choć przy ostatniej zmianie poważnie się zastanawiałem. Laptopa też mam, a na dysku 2,5 cala całą potrzebną bazę danych i programy - więc w razie podróży mogę ze wszystkiego korzystać.
Miałem przez jakiś czas laptopa + monitor + klawiatura (dużo piszę), ale jednak PC jak na razie wygrał...
Większe możliwości upgradowania, więcej dysków i napewno kwestia przyzwyczajenia
Miałem przez jakiś czas laptopa + monitor + klawiatura (dużo piszę), ale jednak PC jak na razie wygrał...
Większe możliwości upgradowania, więcej dysków i napewno kwestia przyzwyczajenia
Zobacz, jak mogę Ci pomóc:
Marcin Kijak Business Education - darmowe kursy internetowe (szybka nauka i czytanie, rozwój osobisty, eMarketing)
eBiznes rEwolucja - Nowoczesne narzędzia które pomogą Ci w eBiznesie
Marcin Kijak Business Education - darmowe kursy internetowe (szybka nauka i czytanie, rozwój osobisty, eMarketing)
eBiznes rEwolucja - Nowoczesne narzędzia które pomogą Ci w eBiznesie
-

Marcin_Kijak - Posty: 35
Ja aktualnie korzystam z komputera stacjonarnego + Monitor Eizo ColorEdge CE240W (super się na nim pracuje).
Ale ostatnio sprawdzam kontakt do hurtownika i jak wszystko będzie ok to tanim kosztem wymieniam stacjonarny na MacBooka Pro i7 15" + stacje dokującą + Zostaje przy swoim monitorze
Dzięki takiej wymianie mam cichą i tanią pracę w domu na szybkim MacBooku i odpowiednim monitorze, a w razie potrzeby będę mógł zabrać swoje miejsce pracy ze sobą w podróż, na spotkanie z klientem, na szkolenie...
A poza tym to męczy mnie ostatnio Microsoft i mam straszną ochotę przetestować system Mac Os X Leopard 10.6 bo ponoć systemy Apple są niezawodne jeśli nie mówimy o systemie pod gry
Ale ostatnio sprawdzam kontakt do hurtownika i jak wszystko będzie ok to tanim kosztem wymieniam stacjonarny na MacBooka Pro i7 15" + stacje dokującą + Zostaje przy swoim monitorze
Dzięki takiej wymianie mam cichą i tanią pracę w domu na szybkim MacBooku i odpowiednim monitorze, a w razie potrzeby będę mógł zabrać swoje miejsce pracy ze sobą w podróż, na spotkanie z klientem, na szkolenie...
A poza tym to męczy mnie ostatnio Microsoft i mam straszną ochotę przetestować system Mac Os X Leopard 10.6 bo ponoć systemy Apple są niezawodne jeśli nie mówimy o systemie pod gry
-

Michał Cyra - Posty: 36
- Miejscowość: Nowa Sarzyna
14 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-