Rok założenia: 2008Kontakt
wszystko do pracy i rozrywki: laptopy, stacjonarne, netbooki, kamery, telefony, akcesoria...
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Jakie wielofunkcyjne urządzenie laserowe?

Postprzez Marcin K.
napisane: 21 Paź 2010, o 19:09

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Zamierzam kupić właśnie takie urządzenie do biura. Chciałbym od czasu do czasu wydrukować na tym jakieś zdjęcie oraz wizytówki, więc musiałoby mieć wysoką rozdzielczość druku i drukować na grubym papierze. Czytałem kilka testów takich urządzeń (jeden z nich: http://www.chip.pl/artykuly/porownania/2010/08/test-52-urzadzen-wielofunkcyjnych-laserowych-kolorowych). Zastanawiam się nad Brotherem MFC-9840CDW, który wygrał w tym teście Chipa, jednak wg informacji, które znalazłem to drukuje on na papierze o gramaturze max 160g/m2, to trochę za mało. Może polecacie jakieś inne urządzenia tego typu? Budżet, który chcę przeznaczyć to max 4 tys. brutto.

Marcin K.

Miejscowość: Jarocin

Wróć do Sprzęt i gadżety

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość