Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Liczba fanów i czas ich zdobycia znacząco wpływa częstość w promowaniu Twojej witryny ("Twój znajomy XX XX korzysta z <_url_>") jak również wpływa na intensywność pojawiania się postów takiego fanpage'u na tablicy. Inna kwestia że jeśli nieświadomie stajemy się fanem danego produktu, to albo go nienawidzi zanim zdążymy poznać, albo z niesamowitym szczęściem musimy trawić z zainteresowaniem danego użytkownika by nas nie znienawidził.
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Jak zapraszać by zaakceptowano twoje zaproszenie? Co pisać w załączonej wiadomości?
-

damianjnc - Posty: 138
- Miejscowość: Żyraków
Jeśli kogoś zapraszasz, to pewnie masz w tym jakiś cel.
Najlepiej napisz w treści dlaczego chcesz tego kogoś zaprosić - np. wspólni znajomi, wspólne zainteresowania, chcesz zdobyć 5 tys znajomych w miesiąc itp.
Najlepiej napisz w treści dlaczego chcesz tego kogoś zaprosić - np. wspólni znajomi, wspólne zainteresowania, chcesz zdobyć 5 tys znajomych w miesiąc itp.
Pozdrawiam
Seba
Seba
-

Sebastian Nowak - Posty: 478
Napisz po prostu dlaczego chcesz kogoś zaprosić. Ja zazwyczaj jak kogoś zapraszam to patrze czy mam jakieś wspólne zainteresowania. Wtedy albo pisze o tym albo nic nie pisze, zazwyczaj przyjmują. Zdjęcie ma duże znaczenie wg mnie. Dobre zdjęcie na jasnym tle jest lepiej przyjmowane niż jakieś bardziej prywatne okolicznościowe.
Jeśli chodzi o ilość ludzi to 30 dziennie to max jest. Jak zaczniesz zapraszać więcej i będziesz miał dużo osób co nie przyjmą zaproszenia to dostaniesz na 2 dni blokadę zapraszania.
Jeśli chodzi o ilość ludzi to 30 dziennie to max jest. Jak zaczniesz zapraszać więcej i będziesz miał dużo osób co nie przyjmą zaproszenia to dostaniesz na 2 dni blokadę zapraszania.
Jak zrobić zakładkę powitalna na fanpage? - Instrukcja Video
-

patryksokalski - Posty: 95
- Miejscowość: Stargard Szczeciński
Ja zwykle ograniczam zaproszenia do ludzi związanych z branża, pisze czym się zajmuje, żeby nie musieli szukać info na moim profilu. I piszę, że mój fan page dotyczy tego i tego, że szukam grupy osób zainteresowanej podobnym tematem by stworzyć grupę osób, które będą dzielić się doświadczeniami, spostrzeżeniami itp. bo tak w rzeczywistości jest. I dodaję, że jeśli ktoś akurat nie jest zainteresowany to może ma znajomych, którzy interesują się daną tematyką - jeśli tak mogą im polecić mój fan page.
Na szczęście częściej jest tak, że ludzie sami dołączają do niego.
pozdrawiam
Na szczęście częściej jest tak, że ludzie sami dołączają do niego.
pozdrawiam
- agata
- Miejscowość: Lublin
-

Krzysztof P. - Posty: 83
Ostatnio trafiłem na stronę gdzie taki hack funkcjonował.. Powiem szczerze, że to najgłupszy z możliwych systemów.. Wypisałem się oczywiście bardzo szybko, natomiast większość osób zapewne tego nie zauważy.. Tylko czy naprawdę są komuś potrzebni tacy fani?
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Artur Smolicki napisał(a):Ostatnio trafiłem na stronę gdzie taki hack funkcjonował.. Powiem szczerze, że to najgłupszy z możliwych systemów.. Wypisałem się oczywiście bardzo szybko, natomiast większość osób zapewne tego nie zauważy.. Tylko czy naprawdę są komuś potrzebni tacy fani?
Liczba fanów i czas ich zdobycia znacząco wpływa częstość w promowaniu Twojej witryny ("Twój znajomy XX XX korzysta z <_url_>") jak również wpływa na intensywność pojawiania się postów takiego fanpage'u na tablicy. Inna kwestia że jeśli nieświadomie stajemy się fanem danego produktu, to albo go nienawidzi zanim zdążymy poznać, albo z niesamowitym szczęściem musimy trawić z zainteresowaniem danego użytkownika by nas nie znienawidził.
-

Krzysztof P. - Posty: 83
Dokładnie to miałem na myśli, wszystko też zależy od tematyki fanpage. Może ma to sens na jakichś ogólnotematycznych, lecz na większości chyba jednak zdecydowani wolę świadomych użytkowników 
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Dla mnie istotna jest jakość fanów a nie ich liczba, co z tego, że mój fan page będzie miał 1000 fanów jeśli zaledwie kilku z nich będzie się udzielać. Lepiej zebrać mniejszą grupę fanów, którzy są zainteresowani właśnie tym tematem i z chęcią będą śledzić to co dzieje się na naszej tablicy, dodawać wpisy i komentarze. Są wartościowsi niż 1000 fanów widmo.
- agata
- Miejscowość: Lublin
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-