Witajcie,
Coraz więcej na allegro ofert pozyskania fanów FB, z czego króluje (o dziwo według mnie - z samymi pozytywami na chwilę obecną) użytkownik nakarm. Stąd też moje pytanie.
Może i bym uwierzył w realność pozyskiwania fanów, gdyby nie dość abstrakcyjny termin - 48h na pozyskanie 100 realnych klientów to niezbyt wiele (najbliżej chyba do stworzenia bota który tworzy profile). Tak więc, jak sądzicie - jaki 'patent' ma http://nakarm.pl/ ?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Takiego bota można łatwo wykryć gdy profile nie będą miały żadnej historii. Natomiast co do metody, nigdy nie próbowałem i powiem szczerze, jestem zwolennikiem naturalnego ruchu. Wyrzuciłem z listy fanów po pewnym czasie dziewczynę i znajomych, których użyłem tylko do rozruszania profilu. Najważniejszy jest wartościowy lead. Czy będzie taki przy użyciu tego typu sztuczek?
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Tyle że komentarz do transakcji allegro wedle regulaminu należy wystawić do 14 dni po zakończeniu aukcji. 
Oczywiście, zgadzam się z wartościowymi ( = realnymi) użytkownikami, stąd też pytanie a nie licytacja 100 sztuk aukcji o której mowa.
Oczywiście, zgadzam się z wartościowymi ( = realnymi) użytkownikami, stąd też pytanie a nie licytacja 100 sztuk aukcji o której mowa.
-

Krzysztof P. - Posty: 83
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość