Rok założenia: 2008Kontakt
marketing w serwisach społecznościowych, jak np. GoldenLine, FaceBook czy Twitter
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

pozyskiwani fani FB za $

Postprzez Krzysztof P.
napisane: 1 Cze 2011, o 15:17

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witajcie,

Coraz więcej na allegro ofert pozyskania fanów FB, z czego króluje (o dziwo według mnie - z samymi pozytywami na chwilę obecną) użytkownik nakarm. Stąd też moje pytanie.
Może i bym uwierzył w realność pozyskiwania fanów, gdyby nie dość abstrakcyjny termin - 48h na pozyskanie 100 realnych klientów to niezbyt wiele (najbliżej chyba do stworzenia bota który tworzy profile). Tak więc, jak sądzicie - jaki 'patent' ma http://nakarm.pl/ ?

Awatar użytkownika
Krzysztof P.

Hmmm..

Postprzez Artur Smolicki
napisane: 1 Cze 2011, o 17:34

Takiego bota można łatwo wykryć gdy profile nie będą miały żadnej historii. Natomiast co do metody, nigdy nie próbowałem i powiem szczerze, jestem zwolennikiem naturalnego ruchu. Wyrzuciłem z listy fanów po pewnym czasie dziewczynę i znajomych, których użyłem tylko do rozruszania profilu. Najważniejszy jest wartościowy lead. Czy będzie taki przy użyciu tego typu sztuczek?

Awatar użytkownika
Artur Smolicki

odp

Postprzez Krzysztof P.
napisane: 1 Cze 2011, o 21:53

Tyle że komentarz do transakcji allegro wedle regulaminu należy wystawić do 14 dni po zakończeniu aukcji. ;)

Oczywiście, zgadzam się z wartościowymi ( = realnymi) użytkownikami, stąd też pytanie a nie licytacja 100 sztuk aukcji o której mowa. :)

Awatar użytkownika
Krzysztof P.

Wróć do Social marketing

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość