Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Jak dodać przycisk You Tube , Golden Line , Nasza Klasa , jak jest jakaś wtyczka to super jak nie to jak to można zrobić żeby mieć ładne ikonki prowadzące do tych portali , używam wtyczki " Sociable Polska Edycja 1.0.0 " ma małe ikonki ale za to polskie serwisy .Szukam jednak alternatywy i możliwości nauczenia się robienia samemu takiej wtyczki która miała by wszystkie polskie dobre ikonki np. też tego forum moich stron zaprzyjaźnionych itp. jak wiecie coś na ten temat to chętnie skorzystam . 
- Drako23
Co do goldenline, to z tego co wiem nie ma tam opcji w stylu facebookowego "lubię to", czy "udostępnij" no ale mogę się mylić. Jeśli chcesz przycisk odnoszący się do twojego profilu to na stronie goldenline możesz sobie wygenerować kod. 
-

Jakub Lewek - Posty: 30
- Miejscowość: Gorlice
Facebook - wpisz w google "likebox" i wygeneruj swój
Golden Line - tak jak mówi Jakub, nie ma takiego czegoś. Możesz ew. stworzyć swoją grafikę i odnośnik do Twojego profilu
Nk.pl - myślę, że to nie ma sensu..
Youtube - lepiej promować swoje filmiki, ale chyba też gdzieś jest opcja RSS, czy subskrypcja
Golden Line - tak jak mówi Jakub, nie ma takiego czegoś. Możesz ew. stworzyć swoją grafikę i odnośnik do Twojego profilu
Nk.pl - myślę, że to nie ma sensu..
Youtube - lepiej promować swoje filmiki, ale chyba też gdzieś jest opcja RSS, czy subskrypcja
-

JakubJakub - Posty: 178
Przycisk You Tube - dla mnie jest ważny łączy z kanałem You Tube wspierając to co mam na stronie filmikami
Przycisk Naszej Klasy - też by się przydał to duży portal czemu miał by być pominięty
Na temat facebook wiem już sporo więc likebox nie jest już tajemnica
Znam też ta wtyczkę - SexyBookmarks
Ktoś mi ostatnio polecał ale mi się nie bardzo podoba - DiggDigg
Przycisk Naszej Klasy - też by się przydał to duży portal czemu miał by być pominięty
Na temat facebook wiem już sporo więc likebox nie jest już tajemnica
Znam też ta wtyczkę - SexyBookmarks
Ktoś mi ostatnio polecał ale mi się nie bardzo podoba - DiggDigg
Zarabiaj na Polecaniu Kursów i Ucz się od Najlepszych - http://www.ProPartner.pl/
- Drako23
Chodzi mi o coś takiego jak na tej stronie :
http://zdejmijlimit.pl/darmowe-filmy-online-bez-limitow/familijne/2824-moj-przyjaciel-delfin-3d-dolphin-tale-2011-lektor-pl.html
Wygląd podobny jaki daje wtyczka - SexyBookmarks
Tyle że tu jest nasza klasa i polskie przyciski których tam nie ma , widzę w necie że niektórzy mają takie a nawet lepsze i myślę że to jest dzięki wtyczce , kwestia się tylko dowiedzieć jakiej ???
http://zdejmijlimit.pl/darmowe-filmy-online-bez-limitow/familijne/2824-moj-przyjaciel-delfin-3d-dolphin-tale-2011-lektor-pl.html
Wygląd podobny jaki daje wtyczka - SexyBookmarks
Tyle że tu jest nasza klasa i polskie przyciski których tam nie ma , widzę w necie że niektórzy mają takie a nawet lepsze i myślę że to jest dzięki wtyczce , kwestia się tylko dowiedzieć jakiej ???
Tani Dobry Hosting - http://www.netmark.pl/
- Drako23
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-