Od paru dni testuję nową społeczność od Google
I na razie jestem pełen podziwu ...
Zapraszam wszystkich do dodawanie tu swoich uwag oraz na G+
http://podstawybiznesu.pl/info/google-c ... facebooka/
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Powiem tak - od kilku dni dokładnie przyglądam się informacjom nt. Google Plus, ale dopiero dzisiaj udało mi się zarejestrować, więc moje testy dopiero się zaczęły
Projekt bez wątpienia ciekawy i warty uwagi. Na największych polskich i światowych serwisach technologicznych Google+ w tej chwili dominuje. Każdy o nim mówi i marketing sam się kręci
Projekt bez wątpienia ciekawy i warty uwagi. Na największych polskich i światowych serwisach technologicznych Google+ w tej chwili dominuje. Każdy o nim mówi i marketing sam się kręci
-

Mateusz - Posty: 73
Uważam, że to może być doskonała alternatywa dla FB. Taka stała rywalizacja zmuszą do ciągłego udoskonalania swoich produktów ja jestem jak najbardziej za 
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Podeślij proszę zaproszenie jeżeli możesz 
-

Jarek87 - Posty: 99
- Miejscowość: Warszawa
Ja od niedawna też testuję i wygląda to całkiem ciekawie. Jeżeli Google+ stanie się to konkurencją dla Facebooka to możemy być pewnie, że oba portale będą nas ciągle zaskakiwać innowacyjnymi pomysłami. Na to czekam. 
- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
6 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-