Jak myślicie kto wygra Google + czy Facebook ja twierdzę, że Google.
Co wy o tym sądzicie? Stworzyłem o tym stronkę gdzie możne głosować http://facebookvsgoogle.pl/ jeżeli chcecie to głosujcie na swojego kandydata.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Odpowiedź jest chyba oczywista
Google ma w ręku większość atutów, także głosowanie w tej sprawie jest zbędne
26 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Jak myślicie kto wygra Google + czy Facebook ja twierdzę, że Google.
Odpowiedź jest chyba oczywista
Google ma w ręku większość atutów, także głosowanie w tej sprawie jest zbędne
-

Mariusz 'rokko' Kołacz - Posty: 148
- Miejscowość: Myszków
Ja czekam na jakąś "bombę" ze strony Google, bo ostatnio G+ ucichło, bo nadal je testują. 
Swoją drogą Fb wprowadził kolejne zmiany, wyglądają mi na troszkę inspirowane G+...
Swoją drogą Fb wprowadził kolejne zmiany, wyglądają mi na troszkę inspirowane G+...
- dagmaro
Ja też wierzę, że jak Google pozytywnie mnie zaskoczy i czekam na to z niecierpliwością. 

- Tomasz Chrobak
- Miejscowość: Małopolska
Ja jestem za Facebookiem. Mamy październik i jakiś przestój się zrobił na G+ Prawda? Niewiele osób przenosi się tam z FB.
W tym momencie możn powiedziec 1:0 dla Facebooka. Walka jednak trwa ale moim zdaniem obydwa portale mają w zanadrzu niespodzianki i nowe opcje:)
W tym momencie możn powiedziec 1:0 dla Facebooka. Walka jednak trwa ale moim zdaniem obydwa portale mają w zanadrzu niespodzianki i nowe opcje:)
- mom34
- Miejscowość: Sopot
Facebook swoimi "ulepszeniami" które co chwila wprowadza sam odstrasza od siebie ludzi;) Zmiany robią się coraz bardziej irytujące, jak sprzed kilku laty na nk.pl, myślę, że facebook czeka podobne zakończenie..
-

JakubJakub - Posty: 178
Puki co NK ma RU na poziomie ponad 12 mln wiec... nie wiem czy można mówić o porażce.
Statystyki pokazują także, że systematycznie na FB pojawiają się nowe konta i coraz więcej z niego osób korzysta (depcze po piętach NK). Na pewno jest grupa ludzi która od ucieka od społecznościówek jednak na ich miejsce pojawiają się nowi w większej liczbie
Statystyki pokazują także, że systematycznie na FB pojawiają się nowe konta i coraz więcej z niego osób korzysta (depcze po piętach NK). Na pewno jest grupa ludzi która od ucieka od społecznościówek jednak na ich miejsce pojawiają się nowi w większej liczbie
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Na Facebooku zauważam to co było jakieś 2 lata temu na nk. Zaczyna się rejestrować mnóstwo dzieci, które spamują, denerwują. Ciągle tylko jakieś gierki ankiety itp. szału dostać można. To samo działo się na nk, co głównie spowodowało usunięcie konta tam:)
Jednakże Facebook ma zbawienną opcje, gdzie możesz zablokować Subskrypcje i jakiekolwiek posunięcia innych użytkowników, duże udogodnienie
Jednakże Facebook ma zbawienną opcje, gdzie możesz zablokować Subskrypcje i jakiekolwiek posunięcia innych użytkowników, duże udogodnienie
-

JakubJakub - Posty: 178
Google+ wygra. Po pierwsze cała akcja jest na niego skierowana, wszystkie możliwe usługi do niego włączają resztę zamykając. A po drugie, tam są większe pieniądze.
- cosik_ktosik
26 posty(ów)
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
-