Czołem,
Mam problem, może tylko ja, ale raczej wątpię. Otóż w firefoxie nie działają wtyczki do facebooka typu "lubię to" czy ten taki blok z osobami lubiącymi daną stronę. Zamiast tego jest białe tło. Dzieje się tak też z oficjalnymi wtyczkami dostępnymi na facebooku. Czasami jednak normalnie wszystko widać i wsio działa. O dziwo nawet durny IE dobrze to wyświetla. Nie jest także tak, że to tylko u mnie na stronie te wtyczki nie działają - wszędzie są białe pola, na innych stronach też. Czy także spotkaliście się z takim zachowaniem liska? Jeśli tak to co można na to poradzić?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Ja mam również podobny problem. Z tym, że u mnie nie ma białego ekranu tylko "klęska urodzaju". Mam jak do tej pory kilkunastu fanów, a facebook zawyża mi w mojej ramce ich liczbę, a awatary jednych facebookowych fanów wyświetlane są dwukrotnie, drugich zaś wcale... Coś szwankują ten oryginalne wtyczki 
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
A to już inna historia
Mi też zawyża fanów o jednego i 1 fan jest podwójny
Ale tym się nie przejmuje - będzie więcej fanów to nie będzie widać 
-

jako nowa przeglądam forum i trafiłam na mój problem;-), wasze posty były z lutego, ja podobne problemy z wtyczką FB mam od mniej więcej od 7 marca... Czy znaleźliście lekarstwo? Bo ja i Netię nękałam, i informatyk przeglądał domową sieć (konieczne były zmiany w konfiguracji routera) - problemy z wolnym otwieraniem różnych stron zniknęły oprócz tej wtyczki FB:-(
- Kasia1
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
A czy wiecie, że aby wyświetlały się poprawnie wtyczki należy być zalogowanym na swoje prywatne konto? Opuszczenie Facebooka będąc zalogowanym jako strona gwarantuje białe tło zamiast wtyczek. Jest to niesamowicie uciążliwe, niestety wątpie by ktoś z FB uznał to za błąd i próbował naprawić..
-

Artur Smolicki - Posty: 211
taki mały myk.... jutro sprawdzę, zwykle właśnie opuszczałam firmowego FB nie wylogowując się, prywatnego nie mam.Dzięki!
- Kasia1
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
Faktycznie, sprawdziłem przed chwilą. Dzięki za info. To teraz będę wychodził z FB zalogowany jako osoba
Bo mnie te białe tła denerwują.
Co do zawyżenia liczby osób oraz podwójnych wyświetleń fanów to u mnie to występuje tylko w lisku. W pozostałych przeglądarkach jest ok.
Co do zawyżenia liczby osób oraz podwójnych wyświetleń fanów to u mnie to występuje tylko w lisku. W pozostałych przeglądarkach jest ok.
Zarabianie przez Internet - nie dla leniwców
-

Ja mam teraz urwanie głowy z LikeBoxem z Facebooka.
Miałem wrzuconego go w stopkę, jednak tam nie działał kod iframe ( nie wyświetlał mi avatarów ) więc dałem XFBML. Niby wszystko ok, z tym że po angielsku...
Wczoraj padło mi wszystko, cholera wie dlaczego. Nie wyświetla mi się kompletnie nic. Nawet próbowałem dodać to jako wiget w wordpressie ale również zero różnicy. Przetestowałem wszystkie wtyczki jakie były do pobrania i również nic nie działa i zaczyna mnie coś powoli strzelać, bo siedzę nad tą pierdołą już drugi dzień :/
Miałem wrzuconego go w stopkę, jednak tam nie działał kod iframe ( nie wyświetlał mi avatarów ) więc dałem XFBML. Niby wszystko ok, z tym że po angielsku...
Wczoraj padło mi wszystko, cholera wie dlaczego. Nie wyświetla mi się kompletnie nic. Nawet próbowałem dodać to jako wiget w wordpressie ale również zero różnicy. Przetestowałem wszystkie wtyczki jakie były do pobrania i również nic nie działa i zaczyna mnie coś powoli strzelać, bo siedzę nad tą pierdołą już drugi dzień :/
Krigo.pl
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
Sekretem biznesu jest wiedzieć to, czego nie wiedzą inni.
-

kuba_ziol - Posty: 95
- Miejscowość: Wrocław / Częstochowa
U mnie też nic dziś nie ma w likeboxie na wszystkich przeglądarkach. Drażni to... Nie wiem w czym rzecz. Może ktoś wie?
-

U mnie też nie działa. Pewnie znowu wprowadzają jakieś udoskonalenia.
Dlaczego warto robić video marketing? Zobacz
http://kamiltracz.pl/6-powodow-dla-ktorych-warto-robic-video-marketing/
http://kamiltracz.pl/6-powodow-dla-ktorych-warto-robic-video-marketing/
-

masterkamil46 - Posty: 48
15 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-