Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Nie wiedziałem gdzie mogę o tym napisać, ale potrzebuje sie dowiedzieć jak jest po angielsku zaplecze pozycjonerskie / pozycjonera, ponieważ nic w słownikach nie znalazłem, a ważne to jest dla mnie, wiec jeśli ktoś by wiedział to proszę o pomoc 
- PabloM
Rozmawialiśmy na ten temat z PabloM na priv. Ja też nie znam dokładnego odpowiednika po angielsku dla "zaplecza pozycjonerskiego". Najczęściej spotkamy "link building", czyli budowanie / zdobywanie linków. Chyba tylko u nas przyjęła się taka sympatyczna fraza, jak zaplecze pozycjonerskie 
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Rzeczywiście nie ma zagranicznego odpowiednika (a przynajmniej ja nie znam) zaplecza internetowego. Tutaj masz wyjaśnienie zaplecza i-slownik.pl/2086,zaplecze-pod-pozycjonowanie. Niestety Polscy pozycjonerzy są znani z najbardziej wyrafinowanego tworzenia spamu i zaplecza. Za granicą zazwyczaj zyskuje się tylko linki różnymi sposobami.
- i-slownik.pl
- Miejscowość: Kraków
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Wróć do Słownik ebiznesowy - definicje, terminy
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość