Zainteresował mnie ten Xrumer.
Można skorzystać z tego jakoś za darmo w charakterze triala/testu etc?
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
A kategoria internet/blogi??
Ale praktycznie w każdym katalogu można zaproponować nowe kategorie/podkategorie.
O ile kategorii nowych raczej nie akceptuję to subkategorie jeśli są sensowne jak najbardziej...
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Strony internetowe Wrocław - profesjonalne strony internetowe z wykorzystaniem wielu funkcjonalnych technologii..
-

elementh - Posty: 106
Dobrze się ubawiłem
A już tak poważniej - w przypadku jednej czy 2 stron nie opłaca się kupować - natomiast jeśli chcesz skorzystać z tego narzędzia to możesz zakupić "blasta" - ważne żeby kupić go u kogoś kto wie jak się tym narzędziem posługiwać - bo niewłaściwe jego użycie może być niebezpieczne (dla strony pozycjonowanej).
Ceny blastów w zależności od bazy i ilości uzyskanych linków oscylują od 30-50 zeta za "kinderblasta" do 100-200 zeta za dużego.
Potem oczywiście jeszcze należy zadbać o zaindeksowanie pozyskanych w ten sposób linków.
A już tak poważniej - w przypadku jednej czy 2 stron nie opłaca się kupować - natomiast jeśli chcesz skorzystać z tego narzędzia to możesz zakupić "blasta" - ważne żeby kupić go u kogoś kto wie jak się tym narzędziem posługiwać - bo niewłaściwe jego użycie może być niebezpieczne (dla strony pozycjonowanej).
Ceny blastów w zależności od bazy i ilości uzyskanych linków oscylują od 30-50 zeta za "kinderblasta" do 100-200 zeta za dużego.
Potem oczywiście jeszcze należy zadbać o zaindeksowanie pozyskanych w ten sposób linków.
-

swirus71 - Posty: 293
Rozejrzałem się po kilku katalogach i są dość tanie (sms za 2zł), jednak jest jeden problem - wiele z nich nie posiada odpowiednich kategorii dla mojego bloga, jak na przykład katalogi z opisu swirusa71. Chyba że czegoś nie widzę 
-

Grzegorz Gajcy - Posty: 42
- Miejscowość: Oświęcim
Skuteczne pozycjonowanie stron - Kontakt PW
- miloszgadz
Rozejrzałem się po kilku katalogach i są dość tanie (sms za 2zł), jednak jest jeden problem - wiele z nich nie posiada odpowiednich kategorii dla mojego bloga, jak na przykład katalogi z opisu swirusa71. Chyba że czegoś nie widzę
A kategoria internet/blogi??
Ale praktycznie w każdym katalogu można zaproponować nowe kategorie/podkategorie.
O ile kategorii nowych raczej nie akceptuję to subkategorie jeśli są sensowne jak najbardziej...
-

swirus71 - Posty: 293
Internet - blogi pasuje mi raczej do tematyki dotyczącej technologii internetowej, związanej z informatyką i stroną techniczną 
Blogów o rozwoju osobistym jest zbyt wiele i wszystkie są ogólnikowe. Dla efektów trzeba zagłębić się o wiele dalej...
http://programowanierozwoju.pl/
http://programowanierozwoju.pl/
-

Grzegorz Gajcy - Posty: 42
- Miejscowość: Oświęcim
swirus71 bardzo fajnie przejrzyście wszystko rozpisałeś, czym rozwiałeś mi pewne wątpliwości. Też jestem laikiem jeśli chodzi o pozycjonowanie ale dużo czytam i efekty powoli widać. Mam zamiar uzyskać pierwszą trójkę dla frazy "sukienki" w google... ciekawe czy mi się uda 
Największa hurtownia odzieży Japan Style - sukienki, tuniki, żakiety, spodnie, torebki, swetry, dresy, bielizna
- Japaneczek
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
-