Źle mnie zrozumiałeś Pawle. Nie chodzi o to, że używając wyłącznie małych bądź dużych liter strona pojawi się wysoko tylko dla zapytań w których użyto odpowiednio dużych bądź małych liter.
Google walczy ze spamem, w tym nie uwzględnia linków, które uzna za "sztuczne".
Nie jest to teoria postawiona gdziekolwiek, przyznam, że sam także tego nie testowałem, ale mam przeczucie, że może to być np. jeden z czynników pomagających rozpoznać takie właśnie linki.
Powszeny jest pogląd, że za używanie jednakowych anchor text linków strona może złapać filtr. IMHO, wyrażenia kluczowe konstruowane w ten sam sposób, np. wyłącznie małe litery, potwierdzają "w oczach" Google, że jest to próba manipulacji.
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Faktycznie, nie do końca zrozumiałem Cię. Małe nieporozumienie 
Ogólnie to jak pasuje to używam linków z wielkimi literami. Jeśli pasuje w zdaniu, czy jest to nazwa własna, to nie widzę przeszkód, żeby robić linki z wielkimi literami. W końcu np. w artykule ma to wyglądać naturalnie. Jestem zwolennikiem różnorodności anchor textów, jeśli trzeba to używam wielkich liter także.
Ogólnie to jak pasuje to używam linków z wielkimi literami. Jeśli pasuje w zdaniu, czy jest to nazwa własna, to nie widzę przeszkód, żeby robić linki z wielkimi literami. W końcu np. w artykule ma to wyglądać naturalnie. Jestem zwolennikiem różnorodności anchor textów, jeśli trzeba to używam wielkich liter także.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2386
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
12 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość