12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Mam pytanie odnośnie słów kluczowych: ile maks można dać fraz w Keywords?? teraz bardziej mnie interesujące.... strona ma mało treści, kilka obrazków które wykorzystam: ale sprawa rozchodzi się o to że mam np słowa : instalacje sanitarne wrocław, instalacje sanitarne poznań itp mogę powtarzać instalacje sanitarne kilka razy?? proszę o szybką odp:) dziękuje
- flower224
Z ilością słów nie przesadzaj, osiem fraz powinno wystarczyć.
Jeśli chodzi o powtórzenia, to najlepiej przeplatać: np. instalacje sanitarne wrocław, fraza bez słowa instalacje sanitarne ,instalacje sanitarne
Jeśli chodzi o powtórzenia, to najlepiej przeplatać: np. instalacje sanitarne wrocław, fraza bez słowa instalacje sanitarne ,instalacje sanitarne
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
czyli może to wyglądać tak:??
instalacje sanitarne wrocław, instalacje gazowe wrocław, instalacje gazowe, instalacje sanitarne, poznań, kraków, warszawa
coś takiego może byc?/
tak ażeby pozycjonować fraze np instalacje gazowe poznań, instalacje gazowe kraków.
instalacje sanitarne wrocław, instalacje gazowe wrocław, instalacje gazowe, instalacje sanitarne, poznań, kraków, warszawa
coś takiego może byc?/
tak ażeby pozycjonować fraze np instalacje gazowe poznań, instalacje gazowe kraków.
- flower224
Tak, może tak być. Tylko te frazy: poznań, kraków, warszawa są zbędne. Przecież nie pozycjonujesz na słowo kraków lub warszawa. Wybieraj słowa pasujące do branży.
-

chodzi że są to frazy instalacje sanitarne, instalacje grzewcze , instalacje gazowe i nazwy miejscowości z okolicy gdzie szukać będą potencjalni klienci czyli mogę zrobić tak jak w poprzednim poście??
- flower224
czyli wyglądało by to tak:
instalacje sanitarne 1, instalacje grzewcze 1, instalacje gazowe 1, instalacje gazowe, instalacje sanitarne, 2,3,4
1,2,3,4 to nazwy miejscowości
i mogę spokojnie pozycjonować frazy instalacje gazowe 2, instalacje gazowe 4 itp
dobrze zrozumiałem??:)
instalacje sanitarne 1, instalacje grzewcze 1, instalacje gazowe 1, instalacje gazowe, instalacje sanitarne, 2,3,4
1,2,3,4 to nazwy miejscowości
i mogę spokojnie pozycjonować frazy instalacje gazowe 2, instalacje gazowe 4 itp
dobrze zrozumiałem??:)
- flower224
Pozycjonuj najpierw na te frazy które występują w treści strony, nie przywiązuj aż tak wielkiej wagi do MetaTagów, ważniejsze są title, nagłówki (np. <h3></h3>), podpisy alt przy zdjęciach oraz treść i poprawność kodu strony.
-

12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-