Poszukuję osoby która zna strukturę Wordpressa na tyle by pomóc mi w małej i zapewne prostej modyfikacji thema mojego bloga. Mimo znajomości PHP i HTML nie znam ich na tyle by skutecznie dokonać takiej modyfikacji. Konkretniej, potrzebuje osoby która potrafi dodać dodatkowy sidebar do istniejącego thema.. Udało mi się to niestety połowicznie, drugi sidebar nałożył się na 1 i pomimo modyfikacji 'float' nie udało mi się zrobić tego prawidłowo.. Wiązało by się to zapewne w poszerzeniem głównego okna, co niestety już wykracza poza moje umiejętności, mimo faktu że sporo prób dziś wykonałem.. Nie jest to zapewne duża modyfikacja, więc mogę zaoferować wpis gościnny bądź reklamę graficzną na blogu w zamian za pomoc..
Z góry dziękuję za jakikolwiek odzew, pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-

Artur Smolicki - Posty: 211
Jaki adres lub nazwa skórki ? Jakby coś to daj znać na maila 
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 738
Zrobione 
Bartek Medoń - WebMaster, programista WWW. Popraw sobie humor oglądając najlepsze polskie kabarety
-

bartekmedon - Posty: 738
Wczoraj przez natłok zajęć nie zdążyłem, więc dziś oficjalnie dziękuję za pomoc, wszystko wygląda dokładnie tak jak chciałem 
-

Artur Smolicki - Posty: 211
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-