Rok założenia: 2008Kontakt
większość serwisów internetowych potrzebuje dodatkowych funkcjonalności: skryptów, wtyczek
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Platforma afiliacyjna wordpress

Postprzez Customizer
napisane: 21 Sie 2011, o 00:45

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Właśnie buduję stronę z infoproduktem opartą na wordpress. Chciałbym dołączyć program afiliacyjny, tak aby każdy kto zakupi produkt otrzymał swój unikalny ID dodawany na końcu adresu i narzędzia promocyjne (gotowe linki, banery, przykładowe maile dla znajomych).

Coś takiego ma grupa ff24 i miał to Jacek Dudzic w swoich szkoleniach jak As Marketingu2. Oferował on właśnie takie możliwości dla osób które zakupiły u niego szkolenie - to jest prywatny link, co umożliwia naliczenie prowizji, i gotową podstronkę dla każdego partnera z banerami i linkami, stopkami z automatycznie dodanym unikalnym ID. Zespolenie tego z płatnościami nie będzie łatwe, ale to mnie narazie nie interesuje.

Interesuje mnie nazwa wtyczki która umożliwia wprowadzenie takiego systemu, czy ewentualnie jakiegoś thema, bo szukam i nie umiem znaleźć :niewiem2: Więc odwołuje się do mądrości zbiorowej na tym ciekawym forum :)

Załączniki
pt.JPG
Tak to właśnie wygląda (Niebieskimi liniami podkreśliłem miejsce gdzie automatycznie jest ID partnera.
pt.JPG (111.87 KiB) Obejrzany 377 razy
Customizer

platforma affiliacyjna

Postprzez precelik
napisane: 31 Paź 2011, o 17:25

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witaj,
Jeśli chcesz skorzystać z gotowego rozwiązania affiliacyjnego prosze o kontakt, najlepiej na skype precelik. Mam już kilka stron opartych na wordpress podpietych pod multi program partnerski, np. http://tuningebiznesu.pl, gdzie można kierowac ze swoimi linkami http://tuningebiznesu.pl/?pol=42

Zapraszam do zespołu- wspólny ebiznes, wspólne cele, wspólna praca...
sklep z biżuterią - jeśli chcesz zrobić prezent ukochanej
Awatar użytkownika
precelik

Wróć do Skrypty