Witam
Chciałbym zapytać jaki skrypt polecacie na katalog firm.
Czy są dostępne jakieś darmowe czy lepiej kupić? Ewentualnie jaki jest najlepszy?
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Szczerze powiedziawszy to nieznam żadnego darmowego katalogu firm który byłby naprawdę znany i masowo wykorzystywany (tak jak w przypadku CMS - Joomla czy Drupal, czy w przypadku for internetowych - phpBB).
Często jednak możesz znaleźć takowe skrypty na aukcjach Allegro chociaż sam wolałbym zainwestować te kilkaset złotych w PROSTY autorski skrypt, a później w miarę potrzeb mógłbyś zlecać jego rozbudowę o nowe funkcjonalnosci.
Jak to się mówi w przypadku mieszkania?
"Ciasne ale własne"?
Spróbuj wychwycić moje przesłanie w odniesieniu do tego co powiedziałem
Pozdrawiam
Często jednak możesz znaleźć takowe skrypty na aukcjach Allegro chociaż sam wolałbym zainwestować te kilkaset złotych w PROSTY autorski skrypt, a później w miarę potrzeb mógłbyś zlecać jego rozbudowę o nowe funkcjonalnosci.
Jak to się mówi w przypadku mieszkania?
"Ciasne ale własne"?
Spróbuj wychwycić moje przesłanie w odniesieniu do tego co powiedziałem
Pozdrawiam
- Mateusz A.
- Miejscowość: Wrocław
Pełno jest darmowych skryptów katalogów jak i płatnych. Wystarczy że wpiszesz dobrą frazę do Google to ci znajdzie kilkadziesiąt stron.
Jaki najlepszy trudno powiedzieć, bo to zależny od tego czego właściwie potrzebujesz za funkcji. Ja mogę ci polecić np. Freeglobes po kilku przeróbkach mi spisywał się znakomicie. Ponadto są setki darmowych skórek do tego katalogu.
Jaki najlepszy trudno powiedzieć, bo to zależny od tego czego właściwie potrzebujesz za funkcji. Ja mogę ci polecić np. Freeglobes po kilku przeróbkach mi spisywał się znakomicie. Ponadto są setki darmowych skórek do tego katalogu.
- Gribo
Dzięki za odpowiedź.
No cóż zależy mi na dobrym katalogu bo chciałbym, żeby był jak najlepszy jakościowo.
Znalazłem skrypt SEOKatalog i podobno jest dobry, a licencja kosztuje zaledwie 122 zł. Czy ktoś z was sprawdził jak on działa?
Według informacji na stronie autora skryptu jest ok? I w necie jest sporo katalogów postawionych na tym skrypcie, więc chyba jest dobry.
Co o tym myślicie?
No cóż zależy mi na dobrym katalogu bo chciałbym, żeby był jak najlepszy jakościowo.
Znalazłem skrypt SEOKatalog i podobno jest dobry, a licencja kosztuje zaledwie 122 zł. Czy ktoś z was sprawdził jak on działa?
Według informacji na stronie autora skryptu jest ok? I w necie jest sporo katalogów postawionych na tym skrypcie, więc chyba jest dobry.
Co o tym myślicie?
-

Bartłomiej Jakubowski - Posty: 84
- Miejscowość: Lublin
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-