co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Płatne wyświetlanie reklam, czyli GPTR i autosurfy
 zajrzyj także na video - blog > celeber.pl:  Skracanie adresów URL z goo.gl, czyli z Google

Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku
jeśli masz jakieś pytania związane z e-sklepami, tutaj szukaj odpowiedzi

Umowa z Tradoro hmm ...?

Postprzez krzysztof235 6 Lip 2010, o 00:32

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam!!! Chodzi mi o założenie sklepu w tradoro , ale przeczytałem że: " Umowa z Tradoro podpisywana jest na okres 1 roku. Każdy, kto rozpoczyna współpracę jest zobligowany do opłacenia rocznego abonamentu ". Czyli co , czyli muszę zapłacić z góry za 12 miesięcy? To nie jest za ciekawa opcja ,i tu mam pytanko czy jest możliwość podpisania umowy na rok ale spłata odbywałaby się w ratach miesięcznych? Pozdro ;)

krzysztof235

krzysztof235 napisał(a):czyli muszę zapłacić z góry za 12 miesięcy?

Zapytaj administratora Tradoro ;)

Katalog FM Group - pobierz katalog FM Group.
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantka FM Group
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
[size=85]Poprzedni nick na Forum.Ebiznesy.pl: Condictor[/size]
Konsultant FM Group

Tradoro - umowa

Postprzez Ewelina Golba 30 Lip 2010, o 09:07

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Krzysztofie, tak się składa, że jestem związana z Tradoro - więc już pomagam:). Tradoro daje możliwość pełnego testowania sklepu przez 14 dni - skorzystaj i sprawdź sam czy funkcje Ci odpowiadają. Roczną umowę wprowadziliśmy ze względu na użytkowników. Podczas Beta testów większość zgłosiła chęć maksymalnego ograniczenia częstotliwości wypełniania formalności związanych z umowami i fakturami - stąd roczna umowa. Za domenę użytkownicy również płacą za rok i z ich wypowiedzi dowiedzieliśmy się, że to jest poprostu dla nich wygodniejsze. Oczywiście płacisz z góry za 12 miesięcy - ale pamiętaj, że wcześniej widzisz co kupujesz (korzystasz przecież z 14 dniowego okresu testowego).

Awatar użytkownika
Ewelina Golba

Miejscowość: Kraków

Wróć do Sklepy internetowe