3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam!!! Chodzi mi o założenie sklepu w tradoro , ale przeczytałem że: " Umowa z Tradoro podpisywana jest na okres 1 roku. Każdy, kto rozpoczyna współpracę jest zobligowany do opłacenia rocznego abonamentu ". Czyli co , czyli muszę zapłacić z góry za 12 miesięcy? To nie jest za ciekawa opcja ,i tu mam pytanko czy jest możliwość podpisania umowy na rok ale spłata odbywałaby się w ratach miesięcznych? Pozdro 
- krzysztof235
krzysztof235 napisał(a):czyli muszę zapłacić z góry za 12 miesięcy?
Zapytaj administratora Tradoro
Katalog FM Group - pobierz katalog FM Group.
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantka FM Group
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
[size=85]Poprzedni nick na Forum.Ebiznesy.pl: Condictor[/size]
Rozpocznij biznes z FM Group i zostań Konsultantka FM Group
Sprawdź plan marketingowy i dowiedź się, dlaczego warto zostać
Konsultantką FM Group.
[size=85]Poprzedni nick na Forum.Ebiznesy.pl: Condictor[/size]
- Konsultant FM Group
Krzysztofie, tak się składa, że jestem związana z Tradoro - więc już pomagam:). Tradoro daje możliwość pełnego testowania sklepu przez 14 dni - skorzystaj i sprawdź sam czy funkcje Ci odpowiadają. Roczną umowę wprowadziliśmy ze względu na użytkowników. Podczas Beta testów większość zgłosiła chęć maksymalnego ograniczenia częstotliwości wypełniania formalności związanych z umowami i fakturami - stąd roczna umowa. Za domenę użytkownicy również płacą za rok i z ich wypowiedzi dowiedzieliśmy się, że to jest poprostu dla nich wygodniejsze. Oczywiście płacisz z góry za 12 miesięcy - ale pamiętaj, że wcześniej widzisz co kupujesz (korzystasz przecież z 14 dniowego okresu testowego).
-

Ewelina Golba - Posty: 53
- Miejscowość: Kraków
3 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-