Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Trochę posiedziałem i chyba jak zwykle za bardzo pojechałem w photoshopie że będzie mi to trudno pociąć i wstawić a jak wszedłem sobie w administracji KQS Szablon graficzny i zobaczyłem ten kod to w Baza szablonu zgubiłem się zaraz za topem
- autofolie
Dlatego trzeba zrobić swój kod i wstawić go zamiast standardowego. Inaczej na pewno się pogubisz w tych tabelach.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Czyli wszystko skasować i pisać wg swojego wstawiając te polecenia w nawiasach klamrowych
- autofolie
Musisz dokładnie wiedzieć do czego odnoszą się pola do wstawienia kodu. Nie wywalaj wszystkiego od razu, leć po kolei, pole za polem i sprawdzaj jak to wygląda w sklepie.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Nie musisz czekać na przesyłkę. Dzieli mnie zaledwie 20 km od firmy, która stworzyła KQS ale i tak zamówienie musi lecieć przez Pocztę Polską a dla nich szybko to znaczy 3 dni.
A tak z innej beczki to OSC Gold zrobiło wersję 4.0 na rok 2011 i co prawda wspomnianego przeze mnie programu partnerskiego tam oczywiście nie ma ale ...
Zainteresowanych odsyłam na stronę producentahttp://www.oscgold.com/nowa-wersja-oscgold-40-wydanie-2011-n-146.html
A tak z innej beczki to OSC Gold zrobiło wersję 4.0 na rok 2011 i co prawda wspomnianego przeze mnie programu partnerskiego tam oczywiście nie ma ale ...
Nowy rok 2011 to z naszej strony nowa wersja oprogramowania oznaczona jako 4.0 wydanie 2011. Nowa wersja oprogramowania została wzbogacona o ciekawe rozwiązania i funkcjonalności które zwiększają możliwości sklepu internetowego oscGold. Z nowości możemy wymienić m.in.: zmodyfikowane i rozszerzone moduły płatności elektronicznych, zmodyfikowane moduły wysyłek, rozszerzony moduł mapy Google, wbudowany edytor szablonów Allegro, rozwinięta obsługa Paczkomatów 24.
Zainteresowanych odsyłam na stronę producentahttp://www.oscgold.com/nowa-wersja-oscgold-40-wydanie-2011-n-146.html
- autofolie
Wybrałem oscGold, trochę mnie kosztował, ale uważam że było warto. Jestem zadowolony z programu jaki i z obsługi. Mimo, że musiałem zdradzić mój lokalny patriotyzm bo KQS sprzedaje firma z Trójmiasta to jednak Włocławek w kontakcie z klientem wygrywa. Teraz jest mi o tyle łatwiej w komunikacji z producentem podczas pisania niezbędnej dokumentacji na potrzeby rejestracji w GIODO. Myślę, że firma od KQS nie byłaby chętna tak współpracować
Paolina.pl Bielizna & Gadżety Erotyczne
- autofolie
Ja się też poobijałem niedawno o kontakty z KQS
.
To duża sztuka skłonić klienta, który w zasadzie kontaktuje się, bo chce kupić i jest zdecydowany, żeby kupił o konkurencji...
Moim zdaniem informacja na stronie sklepu KQS naprawdę nie jest aż tak bogata, żeby pytanie o szczegóły było jakąś impertynencję z mojej strony
romekk
To duża sztuka skłonić klienta, który w zasadzie kontaktuje się, bo chce kupić i jest zdecydowany, żeby kupił o konkurencji...
Moim zdaniem informacja na stronie sklepu KQS naprawdę nie jest aż tak bogata, żeby pytanie o szczegóły było jakąś impertynencję z mojej strony
romekk
- rkubik
17 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość