Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Hej! Co myślicie na temat płacenia za różnego rodzaju produkty i usługi przez komórkę? Teraz na czasie jest system mobilnych płatności, ale czy to rzeczywiście jest bezpieczne?
- kpastisz
- Michał Witkowski
Mobilny system płatności robi prawdziwą furorę na świecie. W Azji tą drogą płaci się już praktycznie za wszystko. Europa powoli się dostosowuje do nowego trendu... u nas póki co bardziej popularne są przelewy internetowe...ale kto wie, może za jakiś czas m-commerce całkowicie zdominuje rynek płatności...
- agata
- Miejscowość: Lublin
jak dla mnie - to bardzo dobry pomysł. A np. przez www.skycash.com można płacić za parking, albo bilety MPK. Rozwijamy się pod tym względem i szybko dorównamy krajom zachodnim
- AldonsSKor
O skycashu sporo się mówiło, czytałem na ich temat w prasie. Teraz rynek płatności otwiera się na mikrotransakcje, szał gier, w tym na facebooku robi swoje. Zobaczcie ten topic: http://testblog.blox.pl/2009/05/Mikropl ... ogera.html
W internecie zaczyna się wreszcie zarabiać na treściach. Serwis -podarrek chyba nie wypalił, ale te mobilne płatności jak widać z komentarzy, mają sens.
W internecie zaczyna się wreszcie zarabiać na treściach. Serwis -podarrek chyba nie wypalił, ale te mobilne płatności jak widać z komentarzy, mają sens.
- Bernard
@Michał Witkowski - czy ja wiem, czy malo oplacalne? cos za cos;) przykladowo mpay pobiera naprawde male prowizje za rozne uslugi. jako klient mbanku wiem, ze w przypadku, gdybym sie znalazla poza miastem i nie znalazla swojego bankomatu, pobrano by ode mnie oplate wieksza, niz w przypadku transakcji dokonywanych przez tel. chociazby doladowanie konta innego uzytkownika w mpayu to 3 gr, a wyplata gotowki w innym bankomacie niz cash4you, bzwbk, euronet - 5zl.
- ktt
7 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość