Ostatnio rozglądałam się za rozwiązaniami prowizyjnymi typu iStore.pl. Korzysta z niego jedna z moich klientek i nie narzeka - jednak osobiście gorączki dostaję gdy dostaję zlecenie zaprojektowania grafiki do tego sklepu.
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ja swoim klientom zakładam sklepy na oprogramowaniu OscGold. Bardzo lubię ten sklep, sama z niego korzystałam 
Ostatnio rozglądałam się za rozwiązaniami prowizyjnymi typu iStore.pl. Korzysta z niego jedna z moich klientek i nie narzeka - jednak osobiście gorączki dostaję gdy dostaję zlecenie zaprojektowania grafiki do tego sklepu.
- Katarzyna Dembek
Witam forumowiczów.
Polecam VirtueMart na Joomla. Darmowy i posiada wiele dodatków.
Prócz sklepu internetowego polecam Comarch Opt!ma do prowadzenia księgowości i wystawiania faktur i paragonów.
Wybranie sklepu internetowego to początek drogi. Schody rozpoczynają się gdy do zamówień trzeba wystawić dokumenty sprzedaży i zaksięgować je. Gdy wybierze się sklep, który nie współpracuje z programem księgowym to niestety wszystkie informacje trzeba wklepywać ręcznie.
Czym więcej zamówień tym więcej czasu trzeba poświęcić wklepywaniu danych. A czas to duuuży pieniądz.
Dzięki naszej aplikacji 'Zamówienia do Opt!ma' można tworzyć w programie Comarch Optima dokumenty sprzedaży i zapisy w kartotece kontrahentów na podstawie zamówień VirtueMart.
Stworzone dokumenty sprzedaży są uzupełnione danymi z zamówienia, tj.: dane kontrahenta, sposób zapłaty, pozycje. Dodatkowo są tworzone atrybuty z zapisami o numerze zamówienia, przewoźniku, typie przesyłki, nocie klienta, dacie importu i identyfikatorze importu a także szczegółami przebiegu importu.
Zapraszam na stronę [...]
Aplikację można pobrać i przetestować.
Proszę o uwagi i sugestie.
Pozdrawiam,
ProfesjaPartner
[...]
Polecam VirtueMart na Joomla. Darmowy i posiada wiele dodatków.
Prócz sklepu internetowego polecam Comarch Opt!ma do prowadzenia księgowości i wystawiania faktur i paragonów.
Wybranie sklepu internetowego to początek drogi. Schody rozpoczynają się gdy do zamówień trzeba wystawić dokumenty sprzedaży i zaksięgować je. Gdy wybierze się sklep, który nie współpracuje z programem księgowym to niestety wszystkie informacje trzeba wklepywać ręcznie.
Czym więcej zamówień tym więcej czasu trzeba poświęcić wklepywaniu danych. A czas to duuuży pieniądz.
Dzięki naszej aplikacji 'Zamówienia do Opt!ma' można tworzyć w programie Comarch Optima dokumenty sprzedaży i zapisy w kartotece kontrahentów na podstawie zamówień VirtueMart.
Stworzone dokumenty sprzedaży są uzupełnione danymi z zamówienia, tj.: dane kontrahenta, sposób zapłaty, pozycje. Dodatkowo są tworzone atrybuty z zapisami o numerze zamówienia, przewoźniku, typie przesyłki, nocie klienta, dacie importu i identyfikatorze importu a także szczegółami przebiegu importu.
Zapraszam na stronę [...]
Aplikację można pobrać i przetestować.
Proszę o uwagi i sugestie.
Pozdrawiam,
ProfesjaPartner
[...]
Ostatnio edytowany przez Paweł Landzberg, 1 Gru 2011, o 11:25, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Linki reklamowe usunięte.
Powód: Linki reklamowe usunięte.
- ProfesjaPartner
A co powiedziecie na Open-Cart ? Jak dla mnie bardzo dobry, rozbudowany funkcjonalnie, darmowy CMS do sklepu ze sporą ilością towaru.
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
Witam
Odświeżę temat:
Proponuję PrestaShop zobacz http://www.odziez-dziecieca.net.pl
Łatwa w obsługa dla klienta i admina, darmowe oprogramowanie, dużo dodatków, oraz pomoc na http://www.forum.prestashop.pl/
Polecam
Odświeżę temat:
Proponuję PrestaShop zobacz http://www.odziez-dziecieca.net.pl
Łatwa w obsługa dla klienta i admina, darmowe oprogramowanie, dużo dodatków, oraz pomoc na http://www.forum.prestashop.pl/
Polecam
- dzieckowita
- Miejscowość: Żmigród
Ja też używam presta shop i jestem naprawdę zadowolona, posiada dużo płatnych modułów i dodatkół, dzięki czemu niewielkim kosztem można rozbudowywać sklep; wcześniej miałam doświadczenia z zen cartem, ale jak dla mnie bez porównania, pomijając że za wersję polską trzeba płacić; dzierżawa sklepu jak dla mnie to rozwiązanie na krótką metę, bo w dłuższej perspektywie raczej nieopłacalne.
Coś dla miłośników stylu shabby chic czyli stylowe artykuły dekoracyjne dla domu i ogrodu.
-

colibri - Posty: 25
A powiedz mi, czy (na PrestaShop) w miarę prosto można przy produkcie ustawić dodatkowe opcje (typu rozmiar, Twój napis it.) i on nich uzależnić cenę ?
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

Ja mam sklep na oprogramowaniu sklepu sStore i jedynie co to polecam go bardzo. Uważam, że to jest najlepsze rozwiązanie za taką jeszcze w dodatku niską cenę. Ma integrację pełną z Allegro.pl, hurtowniami, porównywarkami cen, SubiektemGT, WFMAG, itd. Własny sklep internetowy pod adresem http://mmastyle.pl na platformie sStore prowadzę już kilka lat i jestem zadowolony z fachowej obsługi, rzetelnej pomocy i bardzo niskich cen. Z tego co wiem to można u nich przetestować za darmo taki sklep na ich stronie http://sstore.pl/new_store.php
- quasimodo
Ja swój projekt rozwijam na clich shopie i na razie jestem zadowolony. Jest kilka funkcji, które by się tam przydały, ale może z biegiem czasu i one się pojawią, tym bardziej, że dostawca (home.pl) oferuję fajną platformę do propozycji i popierania już zgłoszonych poprawek.
Mój kolega prowadzi bardzo rozbudowany sklep na iai i też jest bardzo zadowlony.
Mój kolega prowadzi bardzo rozbudowany sklep na iai i też jest bardzo zadowlony.
- DarzBor
Nie wiem czy mówimy o tym samym, ale jakieś pół roku temu miałem 'wątpliwą przyjemność' pracy na sklepie pltaformy home.pl. I powiem jedno - nigdy więcej - bardzo utrudnione wystawianie przedmiotów, brak możliwości kopiowania danego przedmiotu, niezbyt duża szybkość, słabe rozwiązania wizualne.
-

-