Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ja korzystam z platformy e-Trade Pro i jestem bardzo zadowolony. Jak na gościa, który nie zna się na budowaniu stron, to takie rozwiązanie mi odpowiada. Niedługo startuje mój drugi sklep na tej platformie i pewnie na tym sie nie zatrzymam. Dla osób, które mają ograniczony budżet, a ja taki miałem, to rozwiązanie jest idealne. Google mój sklep widzi (a myślałem,że będzie z tym ciężko korzystając z "darmowego" sklepu) i na niektóre słowa, na których mi zależało, jestem na pierwszej stronie
Pełen sukces. Oczywiście pomógł mi Krzywy. Dzięki jego szkoleniom wykonałem parę drobnych przeróbek w moim sklepie i w google już po dwóch tygodniach na frazę dyplomy okolicznościowe moja podstrona http://misz-masz.pl/product/CERTYFIKAT-NA-30-LAT,01002 jest na siódmym miejscu 
- Wesy
- Miejscowość: Dzierzgoń
Odpowiedź do pytania: najlepiej autorskie. Zarówno grafika jak i całe kodowanie z CMS. Po prostu najlepiej dostosowane do Twoich potrzeb.
-

Krzysztof P. - Posty: 83
wenteb - jak właśnie zaczynam uruchamiać pierwszy opart na WordPRESSie
Narazie testuje wtyczki przeznaczone do tego, typu:
- WP e-Commerce
- PHPurchase
- Shopp
Narazie testuje wtyczki przeznaczone do tego, typu:
- WP e-Commerce
- PHPurchase
- Shopp
- D@rek
Sklepy na WP wg mnie są dobrym pomysłem ale dla sklepów z niewielką ilością produktów.
Dla większych polecam PrestaShop. Stworzyłem na nim już kilkadziesiąt sklepów i uważam, że jest bardzo dobrą alternatywą dla płatnych rozwiązań. Jak wspomniano kilka postów wyżej, został zwycięzcą w kategorii Open Source E-Commerce Applications.
Posiada dobre wsparcie, wiele darmowych oraz płatnych dodatków na wysokim poziomie.
W przypadku pytań o PrestaShop służę pomocą.
Dla większych polecam PrestaShop. Stworzyłem na nim już kilkadziesiąt sklepów i uważam, że jest bardzo dobrą alternatywą dla płatnych rozwiązań. Jak wspomniano kilka postów wyżej, został zwycięzcą w kategorii Open Source E-Commerce Applications.
Posiada dobre wsparcie, wiele darmowych oraz płatnych dodatków na wysokim poziomie.
W przypadku pytań o PrestaShop służę pomocą.
-

Sukcesman - Posty: 12
Własny sklep dostosowany jest indywidualnie do Twoich potrzeb, posiada intuicyjny panel administrowania, masz zaprojektowaną dedykowaną ORYGINALNĄ nieszablonową szatę graficzną. Swój własny sklep możesz także zintegrować z najpopularniejszymi systemami magazynowo-księgowymi.
- DigateInteractive
Nie ma idealnego rozwiązania dla każdego. Dlatego też trzeba na temat spojrzeć trochę szerzej. Co z tego że coś jest tańsze jak np. marketing może być droższy. Niektóre rozwiązania nie mają np. programu partnerskiego (a jest to najtańsza forma promocji naszego sklepu) opcji up-sellingu, cross-sellingu itp itd. Można by wymieniać bardzo dużo różnych funkcji niezwykle istotnych. Niezwykle istotne jest jak wygląda proces zakupowy w danym oprogramowaniu. Do dzisiaj spotykam sklepy internetowe gdzie wymagane jest założenie konta by można było dokonać zakupu (to bardzo zmniejsza ilość zamówień) Ja np. obecnie korzystam z kqs store (polecam każdemu na start) ale to nie znaczy że będzie to dobry skrypt dla każdego.
pozdrawiam,
Sylwek
http://www.SukcesAukcjonera.pl
pozdrawiam,
Sylwek
http://www.SukcesAukcjonera.pl
-

Sylwek Kalinowski - Posty: 67
Ja ze swojej strony polecę platformę Magento - jest to jedno z najszybciej rozwijających się rozwiązań e-commerce.
Magento posiada bardzo duże możliwości konfiguracyjne.
Strona projektu: www.magentocommerce.com
Magento posiada bardzo duże możliwości konfiguracyjne.
Strona projektu: www.magentocommerce.com
- malt
Ponad rok temu otwierałem sklep internetowy. Dziś wiem, że najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie na własność skryptu eSklepu na własnym serwerze. Nie będę się rozpisywał na ten temat zbyt wiele, jak masz pieniądze i myślisz poważnie o eHandlu - to zleć wykonanie sklepu pod własne potrzeby. Dodatkowo mam gwarancję, że gdyby się coś stało, firma u której zleciłem wykonanie eSklepu szybko zareaguje (świetny kontakt, zrozumienie klienta w fazie projektowania szaty graficznej oraz omawiania funkcjonalności itd.). 
Osobiście mogę polecić agencje interaktywną ACTIVISIO. Zanim się wypowiecie, popatrzcie na tej firmy portfolio oraz liczbę zadowolonych klientów.
Osobiście mogę polecić agencje interaktywną ACTIVISIO. Zanim się wypowiecie, popatrzcie na tej firmy portfolio oraz liczbę zadowolonych klientów.
Sklep motocyklowy Dzyr.com.pl - tanie skutery - zapraszamy !
- Tomasz Zamans
A korzystał ktoś z Was z Shoper.pl ? Jak tam u nich jest gdy się ma ponad 1000 produktów i przeprowadza się kampanię reklamową która sprowadza spory ruch na sklep ? Mimo tego chodzi szybko czy łapie zmuły lub pady ?
Ogólnie preferuję indywidualne rozwiązania ale mam za zadanie dowiedzieć się o czymś z tego typu rozwiązań na abonament.
Ogólnie preferuję indywidualne rozwiązania ale mam za zadanie dowiedzieć się o czymś z tego typu rozwiązań na abonament.
-

Michał Cyra - Posty: 36
- Miejscowość: Nowa Sarzyna
-