Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Witam. W sumie jest to moj pierwszy post... Ale przejdzmy do rzeczy. Do wdrozenia mojego sklepu jeszcze troche czasu, a w miedzy czasie zastanawiam sie ktorego dostawce wybrac. Sklep bedzie mial w asortymencie ok 20tys produktow, wiec dosyc sporo. Nie potrafie na chwile obecna oszacowac ilosci potencjalnych klientow odwiedzajacych strone - jeszcze
Ostatnio znajomy podrzucil mi informacje, ze wchodzi na rynek nowa firma www.1and1.pl i proponuja 2 lata za free. Spoko, gdzies kruczek napewno w tym lezy - napewno w fakcie braku informacji "co pozniej"
Jest pewien motyw, ktory mnie zastanawia. Patrzac np na home.pl proponuja oni pakiet 3000gb transferu rocznie,a 1and1.pl tyle samo miesiecznie! O co w tym chodzi. Jesli moglby mi to ktos przedstawic "łopatologicznie" bylbym wdzieczny 
- Kuba K.
- Miejscowość: Szczecin
Oni wchodzą na rynek polski, nie są nową firmą. Z tego co wiem 1and1 to gigant, jedna z największych firm hostingowych na świecie (o ile nie największa). Mogą sobie pozwolić na takie promocje.
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
1and1 to firma niemiecka, 3 na świecie Intelu i Google, wchodzą na polski rynek i chcą skusić klientów "pakietem na dzień dobry', nie wiem czy jest sens doszukiwać się w tym jakiegoś podstępu, firma o takiej renomie ( 70 tys. serwerów, 9 mln. klientów ) może sobie pozwolić na 2 lata darmowego użytkowania, jeśli masz jakieś wątpliwości po prostu przeczytaj dokładnie ofertę...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- agata
- Miejscowość: Lublin
Ja osobiście wolę zapłacić w normalniej firmie np. linuxpl.com unixstorm czy mzone niż później świecić oczami...
-

www.skrypty.pro - Posty: 135
- Miejscowość: www.skrypty.pro
4 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości