Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
- AldonsSKor
alledrogo.
Ja zamawiam tam do hp'ka i wszystko śmiga.
Ale takie tusze do napełniania czy już napełnione kartridże?
Ja zamawiam tam do hp'ka i wszystko śmiga.
Ale takie tusze do napełniania czy już napełnione kartridże?
-

www.skrypty.pro - Posty: 135
- Miejscowość: www.skrypty.pro
Jak kupuję na allegro do Canon Pixma kupiłem 2 razy hurtem, za pierwszym razem bodajże na 30 kardidży 1 był zepsuty, za drugim razem już kupiłem w innym miejscu wszystkie bez problemu koszt 20 krotnie niższy niż w sklepie i jakość wydruku taka sama więc po co przepłacać.
-

jaro65 - Posty: 20
Ja kupuję przez Allegro regenerowane. Drukarka już ma ponad 10 lat i cały czas na takich śmiga
a drukuję codziennie.
-

MichaelloClass - Posty: 151
- Miejscowość: Łódź
- oleskin
Ja swoje tusze kupuje juz od jakiegos czasu na www.dyecraft.shoper.pl, kolezka generalnie ma chyba najtansze tusze w polsce, jakosc generalnie nie odbiega od oryginalu w druku (przynajmniej ja takiej nie widze) i mozna podjechac do siedziby firmy i odebrac osobiscie i przy okazji sobie cos dobrać, Maja kupe sprzetu
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- jano
- malt
Ja kupuje tusze na http://www.e-atramenty.pl/ bo tam maja duży wybór zamienników. Juz kilka razy tam zamawialam i nie bylo najmniejszego problemu z przesyłka i dzialaniem kardridży.
- alikiam
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości