Witam! Od 3 lat: Tworzę strony WWW (wizytówki firm, galerie, mapy, sklepy internetowe, CMS, zgodnie ze standardami w3org, java/flash/css/html/php).
Pozycjonuję strony w wyszukiwarce Google - cena 200 zł/miesiąc (katalogowanie - kilkaset katalogów, optymalizacja strony pod Google, dodawanie do wyszukiwarek - kilkadziesiąt wyszukiwarek, kampania Google - dopłata 100 zł/miesiąc).
Ceny: 200 zł strona prosta, 400 zł strona rozbudowana, forum/blog 100 zł.
Wykonuję również tłumaczenia pl/ang i ang/pl - mam praktyki za granicą w Norwegii, angielski poziom zaawansowany - według testu 75%, specjalizacja słownictwo biznesowe/marketingowe, 1 strona A4 tłumaczenia czcionka Arial 10 - 30 zł.
Kontakt: [moderacja Admina]
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Jestem za:)
Własna stopka jest od (jeśli dobrze pamiętam) od 20 posta.
Natomiast ograniczenie pisania w wybranych działach przed osiągnięciem np. 20 postów tez wydaje się ciekawe. Hmm, założę nowy wątek i podyskutujemy o tym.
[edycja Admina]
założyłem wątek o nowicjuszach - zapraszam do dyskusji.
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
- paqo1991
- Miejscowość: Warszawa
Pierwszy post i od razu reklama ?
Nasuwam mi się myśl, że jest to pierwszy i ostatni Twój wpis na tym forum. Obym się mylił.
Nasuwam mi się myśl, że jest to pierwszy i ostatni Twój wpis na tym forum. Obym się mylił.
Szukasz idealnego miejsca na rozwój swojego Maluszka? Zapraszamy do Poziomkowej Akademii. Poziomkowa Akademia to niepubliczne przedszkole, które zagwarantuje Twojemu dziecku odpowiedni rozwój.
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
choć może się okazać że będą kolejne - w tym temacie jak to nieładnie tępić - bo przecież jest dział na reklamę. Porobiło się takich "spadających gwiazdek" ostatnio - co to tylko błysną postem z reklamą i znikają....
Propozycja do admina - może możliwość reklamy (pisania w odpowiednich działach) czy wprowadzenia własnej stopki wprowadzić po minimalnym stażu... np powyżej określonej ilości postów?
Propozycja do admina - może możliwość reklamy (pisania w odpowiednich działach) czy wprowadzenia własnej stopki wprowadzić po minimalnym stażu... np powyżej określonej ilości postów?
-

swirus71 - Posty: 293
swirus71 napisał(a):Propozycja do admina - może możliwość reklamy (pisania w odpowiednich działach) czy wprowadzenia własnej stopki wprowadzić po minimalnym stażu... np powyżej określonej ilości postów?
Jestem za:)
T. Jeziorski | iTSOLUTIONS by SPLEEN | Projektowanie stron WWW i e-Marketing | biuro@spleen.com.pl | +48 660-685-064
-

it-spleen - Posty: 707
- Miejscowość: Tarnowskie Góry
swirus71 napisał(a):Propozycja do admina - może możliwość reklamy (pisania w odpowiednich działach) czy wprowadzenia własnej stopki wprowadzić po minimalnym stażu... np powyżej określonej ilości postów?
Własna stopka jest od (jeśli dobrze pamiętam) od 20 posta.
Natomiast ograniczenie pisania w wybranych działach przed osiągnięciem np. 20 postów tez wydaje się ciekawe. Hmm, założę nowy wątek i podyskutujemy o tym.
[edycja Admina]
założyłem wątek o nowicjuszach - zapraszam do dyskusji.
Chcesz nauczyć się pozycjonowania? Zapisz się na całkowicie bezpłatny kurs pozycjonowania. 14 lekcji, mnóstwo wskazówek, zero lania wody. Szukasz wiedzy o e-biznesie, e-marketingu, prowadzeniu firmy w Internecie? Zapraszam Cię na
blog o e-biznesie
blog o e-biznesie
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
5 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-