Rok założenia: 2008Kontakt
jeśli chcesz się zareklamować (produkty, usługi, serwisy, siebie), zrób to właśnie w tym miejscu
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

InterAudio.pl - projekt, który planowałem na 2012 rok dokonał się już teraz. Jest mi niezmiernie przyjemnie przedstawić Wam serwis poświęcony technikom i zasadom poprawnego nagrywania ścieżek dźwiękowych audio na potrzeby Internetu - screencasty, podcasty, ścieżki audio do filmów video itp i nie tylko. Będą również pliki intro do komercyjnego wykorzystania oraz moje autorskie solowe produkcje z licencją do posłuchania ;) ale to w terminie późniejszym.
Obecnie koncentruję się na tworzeniu kompletnego rozbudowanego, jakiego nie ma jeszcze w polskim Internecie kursu obsługi darmowego edytora audio Audacity.

Jest mi również bardzo przyjemnie z tego powodu, że w projekt ten mocno jest zaangażowany sam
Paweł "Krzywy" Krzyworączka, za co mu przy tej okazji bardzo serdecznie :thankyou: dziękuję (szczególnie za cierpliwość).
Choć zakładka z moją ofertą jest w przygotowaniu, to już teraz oferuję Wam pomoc przy obróbce i edycji plików dźwiękowych, szczególnie tych, które posłużą Wam jako prezentacje produktów, audio ze szkolenia, czy ścieżkę do filmiku lub reklamy (a może chcecie podrasować sobie jakiś zniszczony a nieosiągalny w dobrej jakości ulubiony kawałek muzyki - z chęcią pomogę). Mam już w tym temacie kilka zleceń za sobą, między innymi od Pawła Krzyworączki (kliknij i posłuchaj - PRÓBKI)
Kontakt ze mną znajdziecie w serwisie.

W okresie kilku miesięcy wysłuchałem różnego rodzaju darmowych jak i płatnych szkoleń, kursów i prezentacji video i przyznam się szczerze, że jakość audio większości z nich na kolana nie powala, a czasem wręcz irytuje (szczególnie jak się wydało za nie duże pieniądze). Osobiście multimediów słucham na "dużym i mocnym" sprzęcie audio, współczuję jednak tym z Was, którzy męczą się podczas słuchania przez wbudowane głośniczki laptopa. Wielu marketerów zainwestowało w drogi sprzęt - mikrofony itp. jednak prawda jest taka, że jakość sprzętu nie ma tu wielkiego znaczenia jeśli się nie wie jak nim dobrze "pokręcić".
Ze mną, czy beze mnie zadbajcie o profesjonalny dźwięk Waszych prezentacji, w końcu to dla Waszego i Klientów dobra.

Informacje skąd się wziąłem, kim jestem i co potrafię znajdziecie w "O Mnie"

P.S
Chciałbym, żeby ten serwis był w pewnym sensie "interaktywny" i tworzony przez Was, więc gorąco zachęcam do komentarzy, wszelkich sugestii i propozycji materiałów, jakie chcielibyście tam znaleźć. Nie pogniewam się również jeśli klikniecie na "Lubię to" lub polecicie serwis znajomym ;)
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Marek Makarewicz

Awatar użytkownika
marek_makaron_makarewicz

Wróć do Reklamujemy się