Obecnie koncentruję się na tworzeniu kompletnego rozbudowanego, jakiego nie ma jeszcze w polskim Internecie kursu obsługi darmowego edytora audio Audacity.
Jest mi również bardzo przyjemnie z tego powodu, że w projekt ten mocno jest zaangażowany sam
Paweł "Krzywy" Krzyworączka, za co mu przy tej okazji bardzo serdecznie
dziękuję (szczególnie za cierpliwość). Choć zakładka z moją ofertą jest w przygotowaniu, to już teraz oferuję Wam pomoc przy obróbce i edycji plików dźwiękowych, szczególnie tych, które posłużą Wam jako prezentacje produktów, audio ze szkolenia, czy ścieżkę do filmiku lub reklamy (a może chcecie podrasować sobie jakiś zniszczony a nieosiągalny w dobrej jakości ulubiony kawałek muzyki - z chęcią pomogę). Mam już w tym temacie kilka zleceń za sobą, między innymi od Pawła Krzyworączki (kliknij i posłuchaj - PRÓBKI)
Kontakt ze mną znajdziecie w serwisie.
W okresie kilku miesięcy wysłuchałem różnego rodzaju darmowych jak i płatnych szkoleń, kursów i prezentacji video i przyznam się szczerze, że jakość audio większości z nich na kolana nie powala, a czasem wręcz irytuje (szczególnie jak się wydało za nie duże pieniądze). Osobiście multimediów słucham na "dużym i mocnym" sprzęcie audio, współczuję jednak tym z Was, którzy męczą się podczas słuchania przez wbudowane głośniczki laptopa. Wielu marketerów zainwestowało w drogi sprzęt - mikrofony itp. jednak prawda jest taka, że jakość sprzętu nie ma tu wielkiego znaczenia jeśli się nie wie jak nim dobrze "pokręcić".
Ze mną, czy beze mnie zadbajcie o profesjonalny dźwięk Waszych prezentacji, w końcu to dla Waszego i Klientów dobra.
Informacje skąd się wziąłem, kim jestem i co potrafię znajdziecie w "O Mnie"
P.S
Chciałbym, żeby ten serwis był w pewnym sensie "interaktywny" i tworzony przez Was, więc gorąco zachęcam do komentarzy, wszelkich sugestii i propozycji materiałów, jakie chcielibyście tam znaleźć. Nie pogniewam się również jeśli klikniecie na "Lubię to" lub polecicie serwis znajomym
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Marek Makarewicz