Możesz nie popierać. Tylko nie wiem o co Ci chodzi bo nie sprecyzowałeś ale to strona z gotowymi skryptami i szablonami, można zamówić też usługi. Jak ktoś nie umie zrobić strony sam, napisać tekstu, pozycjonować to może skorzystać. To że sam robisz wszystko nie znaczy że inni potrafią.
Są tam też narzędzia do pozycjonowania może o to Ci chodzi? W rękach użytkownika mogą służyć dobrym celom ale też nie koniecznie dobrym widzę wg Ciebie. Cóż, półautomatyzacja katalogowania nie jest niczym złym. Warto jeśli się chce robić korzystać z narzędzi jeśli ktoś woli wydać trochę kasy a oszczędzić czas dzięki temu. Natomiast program do tworzenia zaplecza to super rzecz w odpowiedzialnych rękach. Bardzo pomaga w pracy. Autor daje wskazówki co do instalacji, udziela pomocy na forum itd. Nie narzekam na kontakt. Prowadzi firmę i można liczyć na niego lub jego pracowników.
Czy ktoś wykorzystuje cokolwiek kupionego lub dostępnego za darmo do dobrych czy złych metod to już inna kwestia. Skrypty są ciekawym rozwiązanie dla tych którzy chcą ułatwić i przyspieszyć swoją pracę więc promuję te produkty - uważam że są przydatne. Jeśli Tobie nie to już Twoja prawa. Też większość rzeczy robię sam ale czasem wspomagam sobie robotę takimi narzędziami i nie mogę narzekać.
Sam tworzę zaplecze i dużo mi daje. Od niedawna więc dopiero początki ale mogę tylko chwalić to co dzięki narzędziom uzyskałem bo ręcznie to szkoda czasu. Tworzę oczywiście solidne zaplecze, w sieć jeszcze go nie dałem, jak skończę dopiero rzucę bo nie lubię śmietnika robić z internetu. Zaplecze powinno mieć też wartość dla użytkownika. To robione przeze mnie ręcznie przynosi pożytek i mnie to cieszy bo inni też korzystają i dzięki temu i ja. Dzięki pół automatom po prostu coś co zajęło mi ręcznie pół roku zrobiłem w 2 tygodnie

jak stworzę więcej treści to w net i niech działa
Napiszę tylko że autor nie ukrywa że z jego narzędzi korzysta już nie jedna firma pozycjonerska, po co mam im płacić jak mogę wydać mniej i zająć się tym co lubię osobiście i na pewno nie traktując tego sztampowo...