Witaj
Zajmuję się pozycjonowaniem, mała firma, wystawiam faktury VAT - jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na priv. Jeśli chcesz mnie sprawdzić to podam Ci namiary do klientów - zadzwonisz i sprawdzisz (danych klientów na forum nie podam).
Co do Sunrise Systems polecam zapoznać się z tym:
wątek z PIONie korzystałem nigdy z ofert takich firm, ale gdybym miał to wpisałbym w google pozycjonowanie. I tu już mam pierwszą wskazówkę - najlepsze firmy powinny być na pierwszej stronie, a jeśli tam ich nie ma to znaczy, że nie są najlepsze Przecież muszą dawać przykład na własnej stronie, że jednak potrafią pozycjonować
Pozycjonowanie na hasło pozycjonowanie...
1. wolisz żebym pozyzycjonował
Twoją stronę czy poświęcał czas na pozycjonowanie swojej na naprawdę trudną frazę jaką jest pozycjonowanie?
2. Raczej pierwsze pozycje nie są osiągane metodami white hat - jeśli zastosuję takie do Twojej strony - licz się z zakupami kolejnych domen. Był test na PIO - gość wbił się nawet na pierwsze miejsce... ale było przy tym parę 301, spamowanie for xrumerem, użycie LFE, SWL i paru innych "technik specjalnych"
Zadaj więc sobie pytanie czy wolisz spokojnie osiągnąć w miarę stabilne pozycje, czy codziennie rano sprawdzać czy już masz stronę zbanowaną czy też nie.
Pozdrawiam i Zapraszam do współpracy
Wojtek