Rok założenia: 2008Kontakt
wszystkie pytania związane z pozycjonowaniem, które nie pasują do innych działów SEO
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Po 24h (bez 30 minut) dostałem informację, która w 100% rozwiązuje mój problem związany z php. Potrzeba było 9 maili, by uzyskać odpowiedź. I jak się okazało była ona na wyciągnięcie ręki. Odpisali mi, że mój serwer wirtualny nie ma obsługi php. Zaproponowali zmianę planu hostingowego...
Fakt na forum ovh jest kilka tematów poruszających ten problem...

Ehh jak ja to zrobiłem, że kupiłem TAKIE coś? Byłem przekonany, że jedynie nie ma tu bazy mysqlowej. Ironią jest to, że niższe pakiety mają dostęp do php, a w tym planie moja oferta nie ma, a pozostałe mają :|

Sprawdziłem w archiwerze i faktycznie. Napisane jest dostępne od oferty start (tej niższej), więc jak tak jest napisane, to nie przypuściłem nawet, że może nie być php (chociaż jak teraz patrzę, to widzę, że wpis przy bazie, jak i przy językach programowania jest taki sam)... Muszę uciec od nich, albo nauczyć się czytać ze zrozumeniem... Byle do marca...

Więc na razie siłą rzeczy będzie budowanie podstron i ich pozycjonowanie... Podstron w htmlu, bo nie mam php...

Pozdrawiam
lapti

Awatar użytkownika
lapti

Poprzednia

Wróć do Pytania i wątpliwości