Rok założenia: 2008Kontakt
wszystkie pytania związane z pozycjonowaniem, które nie pasują do innych działów SEO
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Czytałem ostatnio w założeniach Google, że nie wolno korzystać z nieautoryzowanych programów do automatycznego wysyłania zapytań, czyli np programików do sprawdzania pozycji na poszczególne frazy.
Ciekawe czy można za to dostać filtr? Czy są jakieś autoryzowane programy? O żadnym nie słyszałem.

Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Re: Programy do sprawdzania pozycji a filtr

Postprzez precelik
napisane: 17 Lip 2009, o 10:49

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Ja znam chyba tylko zdaje się pasek google :P gdzie można sprawdzić PR. No i google webmaster tools gdzie ma wylistowane frazy i ich pozycje.

Awatar użytkownika
precelik

Również z nich korzystam. Ale chodzi mi o programy instalowane na kompie które sprawdzają pozycję. Ponoć obciążają serwery i wujek Google jest niepocieszony, a jak wszyscy wiedzą lepiej z nim nie pogrywać ;)

Awatar użytkownika
Daniel 'siewca' Nakoneczka

Wróć do Pytania i wątpliwości