Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Chcę pozycjonować stronę na rynek niemiecki aby miała dobrą pozycje w google.de. Nie wiem czy takie pozycjonowanie jest wykonalne z Polski? Czy ktoś może polecić firmę / osobę która jest w stanie to zrobić.
- Leo33
Nie ma znaczenia, w jakim kraju znajduje sie pozycjoner strony. Znaczenie ma, jakich stron uzywa przy pozycjonowaniu - w Twoim przypadku powinien uzywac stron niemieckich, wiec pewnie powinien znac niemiecki. Na chama moze tez uzywac polskich stron do zamieszczania linkow, ale bedzie to pewnie mialo z 10x gorszy efekt. Powinienes wiec szukac firmy, ktora dzialala juz na rynku niemieckim. Osoby prawne raczej nie maja takiego zasiegu, by miec mozliwosci skutecznego pozycjonowania w kilku krajach, a nie sadze, by ktos sie specjalizowal w niemieckim rynku, mieszkajac w Polsce.
Sugeruje popytanie na jakims forum emigrantow o firmy niemieckie, w ktorych pracuja Polacy.
Sugeruje popytanie na jakims forum emigrantow o firmy niemieckie, w ktorych pracuja Polacy.
Masz stronę i jeszcze nie wiesz co to jest CMS? | Darmowy program antywirusowy - instrukcja instalacji krok po kroku
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Dodałbym jeszcze, że duże znaczenie ma również domena. Z końcówką .pl będzie się trochę to wszystko gryzło i osiągniesz gorsze efekty.
-

Internetoholik - Posty: 20
- Miejscowość: Częstochowa
mam domenę .com, zastanawiam się tylko czy można sprawdzić czy firma z Polski oferująca pozycjonowanie zagraniczne jest w stanie to zrobić. Nie wiem jak to można zweryfikować? Nie chciałbym tracić kilku miesięcy oczekując na efekty, których nie będzie.
- Leo33
Mozesz zapytac czy maja zaplecze anglojezyczne. Poza tym trudno ocenic, wiec Twoim zabezpieczeniem musi byc umowa. Upewnij sie, ze w razie braku efektow po pewnych progach (np. po dwoch tygodniach - top 30, po miesiacu - top 10, po dwoch miesiacach - top 3) mozesz zerwac umowe, a placisz tylko za osiagniety efekt. Ja bym sie tez domagal odszkodowania jesli nie zostana przekroczone minimalne progi, bo mnie wpieprzaja "pozycjonerzy", ktorzy tylko marnuja moj czas (profesjonalista by w tym czasie wypozycjonowal moja strone duzo wyzej, wiec trace pieniadze nie majac klientow).
Co to jest blog i jak może pomóc w promocji strony? | Z moimi poradami możesz za darmo przyspieszyć komputer
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Jaki widzicie problem z pozycjonowniem stron zagranicznych z Polski?
Wiele firm hostingowych w Polsce oferuje serwer zagraniczne.
Ja z powodzeniem pozycjonuje klientów w google.pl, co.uk, de, com.
Ale oczywiście jak ktoś szuka "pozycjonera" za 5zł to nie ma co liczyć na efekty.
Trzeba się liczyć z tym, że pozycjonowanie w zagranicznym google może kosztować trochę więcej.
Krzysztof Trynkiewicz:
Jak znajdziesz dobra firmę na warunkach, którą przedstawiłeś to szczere gratulacje.
Duże firmy stawiają warunki a jeśli Ty chcesz stawiać to szukaj młodego freelancera ....
Wiele firm hostingowych w Polsce oferuje serwer zagraniczne.
Ja z powodzeniem pozycjonuje klientów w google.pl, co.uk, de, com.
Ale oczywiście jak ktoś szuka "pozycjonera" za 5zł to nie ma co liczyć na efekty.
Trzeba się liczyć z tym, że pozycjonowanie w zagranicznym google może kosztować trochę więcej.
Krzysztof Trynkiewicz:
Jak znajdziesz dobra firmę na warunkach, którą przedstawiłeś to szczere gratulacje.
Duże firmy stawiają warunki a jeśli Ty chcesz stawiać to szukaj młodego freelancera ....
Skuteczne pozycjonowanie stron - Kontakt PW
- miloszgadz
może ktoś chec się podjąć tego zadania? albo może polecić firmę która jest w stanie to zrobić?
- Leo33
Nie ma znaczenia skąd pozycjonujesz swoją stronkę. Jeśli znasz j. niemiecki to nie ma problemu. Jeżeli szukasz niemieckiej firmy to napisz na mojego maila.
- boro
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-