Witam, trochę tytuł napisałem na wesoło, ale przypadkowo natrafiłem na:
http://darmowy-kurs-pozycjonowania.gohan.pl/
(Nie reklamuje)
Z ciekawości się zapisałem, ale będzie trudno żeby Cie przebił... Zobaczymy.
Pozdrawiam
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Sam sobie oceń
Skasowałem treść emaila z kursu. Nie o to chodzi, żeby ujawniać publicznie, to co autorzy nie chcą upubliczniać za darmo. Jak ktoś jest ciekawy to zapisze się na kurs, a jak mu się nie spodoba to wypisze sie. Proste.
Paweł
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Tak się też zastanawiam na zapisem żeby tylko zobaczyć co to będzie, obawiam się tylko tego aby to nie była po prostu zmodyfikowana wersja kursu Pawła 
Daj znać po pierwszym mejlu czy warto czy nie bo jednak wiedzy nigdy nie za dużo
Daj znać po pierwszym mejlu czy warto czy nie bo jednak wiedzy nigdy nie za dużo
-

Edwin Lewczuk - Posty: 69
:: Darmowy kurs pozycjonowania stron ::
...
Sam sobie oceń
Skasowałem treść emaila z kursu. Nie o to chodzi, żeby ujawniać publicznie, to co autorzy nie chcą upubliczniać za darmo. Jak ktoś jest ciekawy to zapisze się na kurs, a jak mu się nie spodoba to wypisze sie. Proste.
Paweł
- D-dos
Hmm konkurencja, że tak powiem zawsze jest wręcz wskazana. Obadamy więc co to ten Pan przygotował 
-

bartekmedon - Posty: 738
- D-dos
Witam
Jestem po kursie Pawła i Miłosz i powiem wam, że oba są dobrze napisane i z obu można się nauczyć podstawa pozycjonowania. Trudnych fraz nie będziemy wstanie pozycjonować bo jednak nie każdy może zostać pozycjonerem.
Ale kursy są doskonałym podłożem pod rozpoczęcie przygody z pozycjonowaniem
A w polityce kursu jest:
*Autor darmowego kursu pozycjonowania zabrania kopiowania i powielania treści kursu na stronach internetowych, w książkach, w telewizji i wszystkich innych możliwych miejscach.
Więc dobra decyzja Pawle z usunięciem. Niestety wszyscy nie czytają polityki i autorzy mogą myć źli za otwartą publikacje.
A tak w ogóle to mój pierwszy post:)
Pozdrawiam
Jestem po kursie Pawła i Miłosz i powiem wam, że oba są dobrze napisane i z obu można się nauczyć podstawa pozycjonowania. Trudnych fraz nie będziemy wstanie pozycjonować bo jednak nie każdy może zostać pozycjonerem.
Ale kursy są doskonałym podłożem pod rozpoczęcie przygody z pozycjonowaniem
A w polityce kursu jest:
*Autor darmowego kursu pozycjonowania zabrania kopiowania i powielania treści kursu na stronach internetowych, w książkach, w telewizji i wszystkich innych możliwych miejscach.
Więc dobra decyzja Pawle z usunięciem. Niestety wszyscy nie czytają polityki i autorzy mogą myć źli za otwartą publikacje.
A tak w ogóle to mój pierwszy post:)
Pozdrawiam
- ankamanka
- D-dos
Chwalić ludzi, że robią takie kursy. Wiadomo, że każdy ma coś z tego, ale na pewno wiele pomagają nowicjuszom.
- ankamanka
konkurencja jest o tyle dobra w takich sprawach ze można dokonać konfrontacji materiałów, nie chodzi tutaj o kopiowanie ale o to aby móc wydobyć jak najwięcej dla ludzi, wtedy będą mogli stwierdzić po którym kursie mają większa wiedzę
ciągły rozwój da efekty...
ciągły rozwój da efekty...
-

ugregusa - Posty: 107
- Miejscowość: Jelenia Góra
9 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość