Rok założenia: 2008Kontakt
wszystkie pytania związane z pozycjonowaniem, które nie pasują do innych działów SEO
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Witam
Zarejestrowałam się w Artelis.Potwierdziłam rejestrację. Napisałam artykuł.
W części "Wstęp do artykułu"(tam dopuszczalne jest 350 znaków) wpisałam : Aranżacje wnętrz w egzotycznym klimacie mogą stworzyć wyjątkowe wnętrza.
Niestety podczas próby załączenia cały czas wyskakuje mi informacja:
Wprowadzenie nie może przekraczać 350 znaków
W okienku wstęp wyskakuje mi:
"
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> Aranżacje wnętrz w egzotycznym klimacie mogą stworzyć wyjątkowe wnętrza.
Proszę o pomoc. Bardzo chciałabym zamieścić artykuł w Artelies.
Z poważaniem Urszula

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Miejscowość: Lublin

Jak chcesz to wyślij mi dane do logowania na PW to Ci umieszczę ten art.

miloszgadz

Chciałabym pisać i umieszczać sama artykuły. Mogę podać dane do tego mojego konta, jeśli to pomoże sprawdzić błąd. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sama nie wiem

No jeśli chcesz, żebym sprawdził to podaj dane. Postaram się coś z tym zrobić.

miloszgadz

Chyba wysłałam na prywatną wiadomość dane. Mam nadzieję, ze dotarła, bo po raz pierwszy wysyłałam :emo:

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Z kontem masz wszystko ok. U mnie nie ma problemów z dodaniem dlatego
proponuję Ci zrobić reset kompa:P lub zmienić przeglądarkę.
Czasem jest tak, że po napisaniu tekstu artelis przy podglądzie chwilowo
pokazuje kod źródłowy.

miloszgadz

Bardzo serdecznie dziękuję. Zawściekłam się na umieszczenie artykułu i zmarnowałam przy tym kilka godzin.Reset nie pomógł. Spróbuję zmienić przeglądarkę. W zamian za serdeczność służę pomocą w mojej branży- czyli projektowaniu wnętrz.
Pozdrawiam Ulka.
Ps. :slonko: O sukcesie poinformuję.

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Niezwykle dziękuję za pomoc. Nie wpadłabym na pomysł, że przeglądarka powoduje ten błąd. Grunt to mieć obok tak mądre głowy o dobrym serduszku. :happy:
Artykuł oczekuje na akceptacje. Podam link jak go opublikuję.

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Dziękuję za pomoc w rozwiązaniu problemu i zapraszam do ewentualnego przeczytania mojego artykułu.
http://artelis.pl/artykuly/16986/aranza ... rientalnym
Urszula :gazeta2:

Awatar użytkownika
sama nie wiem

Umieszczanie artykułow artelis.pl

Postprzez Paweł Landzberg
napisane: 8 Mar 2010, o 23:31

• Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku
  • Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku
  • Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Również się z tym spotkałem. Dwie rzeczy, które są istotne u mnie w tym względzie. Po pierwsze artelis poprawnie działa tylko w IE u mnie (porażka). Po drugie te dodatkowe bloki tekstu były spowodowane tym, że kopiowałem tekst z Worda - artelis dodawał wówczas wszystkie style w postaci tego dodatkowego tekstu. Dlatego najpierw kopiuję tekst z worda do notatnika. Trochę lipnie, bo w starej wersji artelisa nie było takich problemów.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Następna

Wróć do Pytania i wątpliwości