Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę

No już lepiej, zaraz wezmę i będę zżynać
Bo ja chcę już na pierwszą stronkę skoczyć
46 posty(ów)
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Już nie wiem skąd mam brać katalogi.
Przerobiłam ich strasznie dużo...
A skacze po czołówce na drugiej stronie...
Ja chcę na pierwszą... jak to zrobić?
Przerobiłam ich strasznie dużo...
A skacze po czołówce na drugiej stronie...
Ja chcę na pierwszą... jak to zrobić?
-

Agata 'soleil' Rutowicz - Posty: 387
- Miejscowość: Ziębice
Zacznij pisać na Pressel Page
A swoją drogą, poważnie skończyły Ci się katalogi? Te z www.katalogiseo.info też
A swoją drogą, poważnie skończyły Ci się katalogi? Te z www.katalogiseo.info też
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Tak 
Do niektórych nie wrzucam no bo tak niby powinno być...
Zresztą wkurzają mnie katalogi w których muszę dawać linki. Przecież moja strona wygląda jak śmietnik... a wszędzie piszą
Stronę zgłoszono pomyślnie.
Na podany przez Ciebie adres e-mail przesłany został list. Powinien on być dostępny w Twojej skrzynce w przeciągu najbliższych chwil. Postępuj zgodnie z instrukcjami zawartymi w tym liście by potwierdzić dodanie strony. Jeśli nie potwierdzisz dodania strony w przeciągu najbliższych 72 godzin zostanie ona automatycznie usunięta.
Wymagane jest umieszczenie na zgłoszonej stronie linka zwrotnego. Umieść go na swojej stronie nim potwierdzisz dodanie strony do katalogu.
Umieść link zwrotny w widocznym miejscu swojej strony, najlepiej na wszystkich podstronach. Dzięki temu podwyższysz jej pozycję w katalogu.
Link zwrotny może znajdować się pod adresem, pod którym zgłosiłeś stronę do katalogu, lub na podstronie. W przypadku dodawania linka na podstronie ważne jest to by kierował do niej bezpośredni odnośnik ze zgłoszonego adresu. W przeciwnym razie dodanie strony do katalogu nie będzie możliwe.
Kod linka zwrotnego, do wklejenia na Twoją stronę, znajduje się poniżej:
Ja wolę sms-a wysłać i zapłacić.
Do niektórych nie wrzucam no bo tak niby powinno być...
Zresztą wkurzają mnie katalogi w których muszę dawać linki. Przecież moja strona wygląda jak śmietnik... a wszędzie piszą
Stronę zgłoszono pomyślnie.
Na podany przez Ciebie adres e-mail przesłany został list. Powinien on być dostępny w Twojej skrzynce w przeciągu najbliższych chwil. Postępuj zgodnie z instrukcjami zawartymi w tym liście by potwierdzić dodanie strony. Jeśli nie potwierdzisz dodania strony w przeciągu najbliższych 72 godzin zostanie ona automatycznie usunięta.
Wymagane jest umieszczenie na zgłoszonej stronie linka zwrotnego. Umieść go na swojej stronie nim potwierdzisz dodanie strony do katalogu.
Umieść link zwrotny w widocznym miejscu swojej strony, najlepiej na wszystkich podstronach. Dzięki temu podwyższysz jej pozycję w katalogu.
Link zwrotny może znajdować się pod adresem, pod którym zgłosiłeś stronę do katalogu, lub na podstronie. W przypadku dodawania linka na podstronie ważne jest to by kierował do niej bezpośredni odnośnik ze zgłoszonego adresu. W przeciwnym razie dodanie strony do katalogu nie będzie możliwe.
Kod linka zwrotnego, do wklejenia na Twoją stronę, znajduje się poniżej:
Ja wolę sms-a wysłać i zapłacić.
-

A co do tych precelków...
Nie mogę doprosić się tekstów i będę musiała napisać je sama.
Nie kapuję tylko jednego.
To ma być jakikolwiek tekst byle by był tam link do mojej strony i już ona punktuje, czy ona punktuje na tym, że ktoś musi go przeczytać i tam kliknąć, żeby wejść na tę stronę?
Poprostu w jakim celu umieszcza się teksty.
Żeby był link i żeby sobie tylko był, czy żeby ktoś jeszcze w niego klikał?
Nie mogę doprosić się tekstów i będę musiała napisać je sama.
Nie kapuję tylko jednego.
To ma być jakikolwiek tekst byle by był tam link do mojej strony i już ona punktuje, czy ona punktuje na tym, że ktoś musi go przeczytać i tam kliknąć, żeby wejść na tę stronę?
Poprostu w jakim celu umieszcza się teksty.
Żeby był link i żeby sobie tylko był, czy żeby ktoś jeszcze w niego klikał?
-

Nikt nie musi klikać aby link zadziałał
Ważne aby artykuł był na temat twojej strony. W blogach najczęściej można dodać po 3 linki w artykule, na różnych słowach, prowadzące do różnych podstron Twojego serwisu.
Artykuły nie muszą być długie (wiadomo im dłuższe tym lepiej), z reguły to ok 1000 - 1500 znaków.
A co do katalogów. Ja też nie dodaję linków zwrotnych. Tak z ciekawości pytam, do ilu katalogów dodałaś stronkę?
Artykuły nie muszą być długie (wiadomo im dłuższe tym lepiej), z reguły to ok 1000 - 1500 znaków.
A co do katalogów. Ja też nie dodaję linków zwrotnych. Tak z ciekawości pytam, do ilu katalogów dodałaś stronkę?
-

Daniel 'siewca' Nakoneczka - Posty: 839
Nie wiem i nie wiem jak to policzyć 
A co ja źle robię? Bo już nie mam sił.
Cały dzień siedzę i wyszukuję katalogi i wpisuję durny tekst, za każdym razem robię inny, już ograniczyłam się do trzech fraz kluczowych, czasami dwóch...
nie mam sił. A strona nie chce przeskocyć na pierwszą pozycję.
Teksty zaraz sama jakieś powymyślam, ale nie potrafię ich dodać.
Zarejestrowałam się w word press i nie łapię tej nawigacji, dałam jakiś tekst, a mi pokazuje że można go edytować i nie jes publikowany... nie wiem
I cy w tych tekstach wogóle można bezpośrednio reklamować swoją stronę?
A co ja źle robię? Bo już nie mam sił.
Cały dzień siedzę i wyszukuję katalogi i wpisuję durny tekst, za każdym razem robię inny, już ograniczyłam się do trzech fraz kluczowych, czasami dwóch...
nie mam sił. A strona nie chce przeskocyć na pierwszą pozycję.
Teksty zaraz sama jakieś powymyślam, ale nie potrafię ich dodać.
Zarejestrowałam się w word press i nie łapię tej nawigacji, dałam jakiś tekst, a mi pokazuje że można go edytować i nie jes publikowany... nie wiem
I cy w tych tekstach wogóle można bezpośrednio reklamować swoją stronę?
-

Precle są o tyle lepsze od katalogów, że możesz opleść linki tekstem tematycznym, dotyczącym Twojej strony. A takie linki są wartościowsze dla Google.
Ps. Spokojnie Agato nie ma się co denerwować. Nie od razu Kraków zbudowano
Rób swoje a w końcu będziesz na pierwszej stronie.
Ps. Spokojnie Agato nie ma się co denerwować. Nie od razu Kraków zbudowano
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
Ale jaki przykładowo tekst mam wrzucić?
Bo nie mogę bezpośrednio opisywać mojej firmy?
A ja nie wiem co ja mam wymyśleć o bramach, przecież ja jestem tylko zwykłą młodą dziewczynką, która się nie zna tyle, żeby coś pisać...
Bo nie mogę bezpośrednio opisywać mojej firmy?
A ja nie wiem co ja mam wymyśleć o bramach, przecież ja jestem tylko zwykłą młodą dziewczynką, która się nie zna tyle, żeby coś pisać...
-

No najlepiej jakbyś napisała coś o bramach. Bierzesz jakiś Wasz katalog z bramami, czytasz np. o jednym z rodzai i piszesz o nim swoimi słowami, dołączając linki w tekście.
-

Paweł Landzberg - Posty: 2428
- Miejscowość: Brzeźno Wielkie
No już lepiej, zaraz wezmę i będę zżynać
Bo ja chcę już na pierwszą stronkę skoczyć
-

46 posty(ów)
• Strona 1 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
-