Mam pytanie odnosnie mojej strony która chciałbym wypozycjonowac i nie wiem czy dobrze sie do tego zabiore wiec stwierdziłem ze zapytam. Wczesniej pozycjonowałem swoje forum, gdzie nie było problemu osiagnac top 1-5 lecz teraz mam wiekszy problem poniewaz chcialem wypozycjonowac swoja firmowa strone , która jest bardzo mała tzn domena rok w sieci pr4, 5 podstron na których znajduje sie niewiele tresci (naprawde niewiele) a słów kluczowych z których sa wejscia na strone (i to duzo) jest ok 25-30 i sa to zawsze praktycznie te same. Dodam ze sa to srednio trudne frazy.
Chciałbym pozycjonowac strone wlasnie na te słowa i mam problem poniewaz 90% słów nie wystepuje na mojej stronie głównej ani nawet na podstronach. Narazie kataloguje i dodaje do precli arty. z linkami zawierajacymi wlasnie te słowa i pytanie co dalej? Czy małe dopalenie (bezpieczne) SWL na kazde z tych słów cos da i czy to bezpieczne?(np. Linkme)?
prosze o rade czy to dobre rozwiazanie a jak nie to jakie polecacie dla takiego pozycjonowania? Dziekuje