Rok założenia: 2008Kontakt
wszystkie pytania związane z pozycjonowaniem, które nie pasują do innych działów SEO
Poinformuj znajomych o tym wątku
Poinformuj znajomych na Facebook-u o tym wątku Poinformuj innych ludzi na Wykopie o tym wątku Poinformuj znajomych na Twitter-ze o tym wątku Poinformuj znajomych na Blip-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na Buzz-ie o tym wątku Poinformuj znajomych na GG o tym wątku

Tak tez myślałam, że to jest wszystko co można zrobić - poradziłam już osobie, która ma tę stronę, aby wrzuciła gdzie się da linki do strony. Okazało się, że jest ona umieszczona w różnych katalogach typu "szkoły językowe" lub wyszukiwarka ZUMI, ale w żadnym z nich nie ma linku do jej strony. :o
Dzięki za podpowiedzi. POzdrawiam

Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Miejscowość: Warszawa

Można powiedzieć, że się udało :)
Podlinkowałam stronę, dodałam trochę linków wewnętrznych, zlikwidowałam zdublowane treści na innej stronie, która była robiona testowo.
No i teraz przynajmniej po wpisaniu nazwy firmy, znajduje się ona na pierwszej odsłonie w googlach - fajnie - dzięki za pomoc

Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

A która ze stron miała być zaindeksowana? Bo z tego co widzę to ta na wordpresie jest w indeksie Google.

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Ta na wordpresie jest mniej ważna bo to było tylko tak próbnie zrobione, natomiast właściwą stroną jest
http://chattingkids.pl i kłopot był właśnie z nią.

Awatar użytkownika
Elżbieta Kalinowska

Chyba u mnie Google zamulił jeszcze wczoraj :P Bo nie było tej strony jeszcze w indeksie. Dziś już widzę, że pierwsza strona jest zaindeksowana ;)

Awatar użytkownika
Paweł Landzberg

Miejscowość: Brzeźno Wielkie

Poprzednia

Wróć do Pytania i wątpliwości