Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Mam dylemat. Nie znam się na pozycjonowaniu. A potrzebuję wypozycjonować mój serwis. I nie wiem, czy uczyć się tego samemu, czy lepiej znaleźć jakąś firmę. Co o tym myślicie?
- Pioter
To wszystko niestety nie jest takie proste. Firmy pozycjonujące i inne w branży e-commerce to jest jakiś absurd. Rzeczywiście znalezienie dobrych osób graniczy z cudem! Oczywiście to nie tylko moje zdanie. Dróg może być wiele, ale jedna wydaje się najlepsza: samemu nauczyć się paru rzeczy i albo samemu je robić, albo zlecić, ale wiedząc, czego się oczekuje.
Niebawem ukończę mój darmowy kurs pozycjonowania, który takim osobom jak Ty powinien bardzo bardzo pomóc.
Jak go skończę, dam tutaj link.
Niebawem ukończę mój darmowy kurs pozycjonowania, który takim osobom jak Ty powinien bardzo bardzo pomóc.
Jak go skończę, dam tutaj link.
-

Paweł 'krzywy' Krzyworączka - Administrator
- Miejscowość: Kraków
Właśnie wlazłem przez przypadek na ten wątek i zobaczyłem, że obiecałem dać link do kursu pozycjonowania, jak będzie skończony.
Kurs pozycjonowania działa od pewnego czasu i ma się dobrze.
Zapraszam
Kurs pozycjonowania działa od pewnego czasu i ma się dobrze.
Zapraszam
-

A ja przerobiłem już trzecią lekcję i... ciekawe... nie powiem.
-

GreK - Posty: 60
... więc nie zapomnij napisać mi opinii po kursie (o kursie), ok GreK?
-

-

Obiecałem napisać o kursie gdy go przerobię do końca a więc....
Merytoryki nie będe oceniał bo nie mam do tego dostatecznych kompetencji
Na osłodę:
1) miło się czyta, napracowałeś się przy tym - to widać, to się ceni
2) ponieważ moja wiedza o pozycjonowaniu była wcześniej nikła, dużo się nauczyłem, dziękuję
3) bardzo ciekawe IMHO są narzędzia, które podałeś i bardzo przydatny ich spis w lekcji 13
4) dobrym pomysłem jest umieszczanie ćwiczeń na końcu każdej lekcji - chociaż i tak ich nie wykonywałem
Łyżeczka dziegciu:
1) jak wiesz, skrypt się sypnął po drodze i doszło do mnie z automatu tylko 10 leckji (anyway, dzięki za podesłanie całości
)
2) IMHO drażniąca jest trochę stosowana przez Ciebie maniera "mrugania oczkiem"
i dotyczy to nie tylko kursu (nawiasem mówiąc nie mam teraz pewności czy widziałem to w kursie czy tylko na stronie). Gdy piszesz
oczywiście
Podsumowanie:
narobiłeś mi smaka, żeby pobawić się w optymalizację strony i pozycjonowanie. Lektura warta przeczytania. Polecam wszystkim.
Merytoryki nie będe oceniał bo nie mam do tego dostatecznych kompetencji
Na osłodę:
1) miło się czyta, napracowałeś się przy tym - to widać, to się ceni
2) ponieważ moja wiedza o pozycjonowaniu była wcześniej nikła, dużo się nauczyłem, dziękuję
3) bardzo ciekawe IMHO są narzędzia, które podałeś i bardzo przydatny ich spis w lekcji 13
4) dobrym pomysłem jest umieszczanie ćwiczeń na końcu każdej lekcji - chociaż i tak ich nie wykonywałem
Łyżeczka dziegciu:
1) jak wiesz, skrypt się sypnął po drodze i doszło do mnie z automatu tylko 10 leckji (anyway, dzięki za podesłanie całości
2) IMHO drażniąca jest trochę stosowana przez Ciebie maniera "mrugania oczkiem"
to przypomina mi się reklama piwa... bezalkoholowegoJa tak właśnie robię
Podsumowanie:
narobiłeś mi smaka, żeby pobawić się w optymalizację strony i pozycjonowanie. Lektura warta przeczytania. Polecam wszystkim.
-

Dzięki GreK. Dotrzymałeś słowa.
A ja zaktualizowałem przed chwilą darmowy-kurs-pozycjonowania.pl i wywaliłem przynajmniej ze 20 uśmieszków, hehe. Dzięki za radę. Rzeczywiście za dużo tego było. Najlepiej jak ktoś zwraca uwagę na takie rzeczy, bo samemu czasami się nie widzi...
A skrypt działa różnie. Mam pewne plany z nim związane, zobaczmy jak będzie. Mam awaryjne rozwiązanie, ale na razie nie chcę go stosować.
Jeszcze jedno: w "starej" wersji kursu w pdf nie było jednej lekcji!
Nie mam pojęcia jak doszło do takiego przeoczenia. Co ciekawsze, dopiero dziś dostałem o tym informację zwrotną od jakiegoś kursanta...
Oczywiście nowa wersja zawiera wszystkie lekcje. Najlepiej pobierz ją sobie raz jeszcze (masz link w mailu ode mnie, znaczy po kursie już).
Pozdrawiam
A ja zaktualizowałem przed chwilą darmowy-kurs-pozycjonowania.pl i wywaliłem przynajmniej ze 20 uśmieszków, hehe. Dzięki za radę. Rzeczywiście za dużo tego było. Najlepiej jak ktoś zwraca uwagę na takie rzeczy, bo samemu czasami się nie widzi...
A skrypt działa różnie. Mam pewne plany z nim związane, zobaczmy jak będzie. Mam awaryjne rozwiązanie, ale na razie nie chcę go stosować.
Jeszcze jedno: w "starej" wersji kursu w pdf nie było jednej lekcji!
Nie mam pojęcia jak doszło do takiego przeoczenia. Co ciekawsze, dopiero dziś dostałem o tym informację zwrotną od jakiegoś kursanta...
Oczywiście nowa wersja zawiera wszystkie lekcje. Najlepiej pobierz ją sobie raz jeszcze (masz link w mailu ode mnie, znaczy po kursie już).
Pozdrawiam
-

8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
-