Czy waszym zdaniem dodanie tej opcji na swoim blogu wpłynie pozytywnie na pozycjonowanie?
http://googleblog.blogspot.com/2011/06/ ... ntent.html
Rok założenia: 2008Kontakt
co nowego na blogu Krzywego ebiznesy.pl: Adresy URL na blogu: jak przygotować optymalną strukturę
Ale czemu nie spróbować? G+ jest nadal w fazie testów, jest szansa, że się rozwinie (co nie daje pewności), a niektórzy ludzie zaczęli dawać plusy na forach i portalach tak, jakby to było facebookowe "lubię to".
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
funkcja +1 nie ma nic wspólnego z pozycjonowaniem. Doczytaj dokładnie do czego służy.
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Tak wiem do czego służy, miałem jednak nadzieję, że spece od pozycjonowania może dostrzegli jakieś korzyści od tej strony.
Ponieważ nim nie jestem to dlatego zapytałem
Ponieważ nim nie jestem to dlatego zapytałem
- marekathlone
Póki co zauważam, że ludzie w to klikają, możliwe że z ciekawości.. Zobaczymy efekty zapewne za parę tygodni, wtedy się okaże, czy miało to jakikolwiek sens..
-

Artur Smolicki - Posty: 211
http://www.sprawnymarketing.pl/news/dalszy-ciag-wdrazania-google-1-co-jeszcze-sie-wydarzy/
...globalna liczba rekomendacji danej witryny staje się czynnikiem rankingowym, a więc ma wpływ na pozycję witryny także abstrahując od kręgu znajomych danego szukającego...

...globalna liczba rekomendacji danej witryny staje się czynnikiem rankingowym, a więc ma wpływ na pozycję witryny także abstrahując od kręgu znajomych danego szukającego...
-

krystian piątek - Posty: 605
- Miejscowość: Kielce
Już nie długo takie czynniki "społecznościowe" będą miał duży wpływ na pozycjonowanie. Co raz więcej artykułów się już na ten temat pojawia.
-

Robert Kociubinski - Posty: 33
- Miejscowość: Wrocław
To zalezy. Jesli odwiedzajacy Twoja strone sa geekami komputerowymi, to wladuj przycisk. Jesli sa normalnymi uzytkownikami, odpusc sobie, bo i tak nikt tego nie kliknie.
Mnie juz bardzo wplywa +1 na wyniki wyszukiwania i to pozytywnie, wiec polecam
Mnie juz bardzo wplywa +1 na wyniki wyszukiwania i to pozytywnie, wiec polecam
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
Krzysztof Trynkiewicz napisał(a):To zalezy. Jesli odwiedzajacy Twoja strone sa geekami komputerowymi, to wladuj przycisk. Jesli sa normalnymi uzytkownikami, odpusc sobie, bo i tak nikt tego nie kliknie.
Ale czemu nie spróbować? G+ jest nadal w fazie testów, jest szansa, że się rozwinie (co nie daje pewności), a niektórzy ludzie zaczęli dawać plusy na forach i portalach tak, jakby to było facebookowe "lubię to".
- kingakl
sprobowac mozna, ale nie ma sie co ludzic - G+ klikaja tylko geekowie, ktorzy sa zawsze zalogowani do gmaila. szary kowalski nawet nie zaznacza opcji "zaloguj automatycznie", wiec i tak jego klik nic nie da. takze sprawdzic faktycznie mozna, ale mnie by bylo zal czasu, gdybym mial nietechniczna publicznosc
-

Krzysztof Trynkiewicz - Posty: 461
12 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-